News Stiri Interne Vedete

Cristi Borcea e pregatit de divort. Ce intelegere a facut cu Alina

Scris de Alexandru Manea

Cristi Borcea este pregatit de divort. Omul de afaceri va pune capat casniciei cu Alina Vidican, iar intelegerea s-a facut deja in fata notarului. In timp ce sotia sa este la Miami, impreuna cu cei doi copii, avocatii lui Borcea pregatesc toate documentele pentru ca mariajul sa se incheie discret, in fata notarului.

alina-borcea-cristi

Cristi Borcea vrea sa puna capat casniciei cu Alina iar avocatii se ocupa deja de acte. Cei doi soti au stat de vorba si au pus la punct toate detaliile despartirii: cine va primi custodia celor doi copii si pensia alimentara pe care o va plati omul de afaceri. Tot parte din intelegere este si plecarea Alinei in Statele Unite ale Americii.

„S-a semnat o convenţie premergătoare divorţului între Cristian Borcea şi Alina Borcea în care s-au stabilit în linii mari unele condiţii ale separării, respectiv plecarea şi stabilirea Alinei Borcea în Statele Unite ale Americii împreună cu cei doi copii minori. S-a hotârât evident asupra unei sume decente lunare de întreţinere. Nu este vorba despre milioane de dolari, aşa cum presa a speculat. Singura sumă care este stabilită şi trecută în convenţie este una decentă la nivelul întreţinerii copiilor în America. S-a semnat o procură prin care a fost împuternicit un avocat care să facă demersurile pentru înaintarea divorţului. Este vorba despre un avocat din biroul nostru”, a declarat Lilica Poppa, avocatul lui Cristian Borcea într-o intervenţie telefonică la emisiunea lui Cristi Brancu.

cristi-borcea-alina-vidican-nunta

Alina Borcea este in Miami de doua saptamani, insa va trebui sa se intoarca in tara pentru a semna actele de divort. Din momentul in care documentele vor fi depuse, notarul va acorda celor doi soti o luna pentru a incerca sa isi rezolve problemele. Cat timp cei doi nu au cerinte diferite in privinta partajului, casnicia se va incheia in fata notarului.

„Sperăm să fie un divorţ civilizat la notar. Pentru că Alina nu este prezentă, trebuia ca cineva să depună în numele ei cererea la un notar înainte cu 30 de zile, aşa că s-a făcut o procură în acest sens. Vom reprezenta ambii soţi. Va fi un divorţ în deplină înţelegere. Un divorţ în faţa notarului se finalizează, însă, numai dacă ambele părţi se prezintă personal în faţa notarului. Alina îşi va păstra numele de Borcea cu consimţământul soţului. Avem un termen limită ca fiind stabilit pentru 30 iunie”, a mai spus avocatul lui Cristi Borcea.

Scrie un comentariu