ADPM Beauty Stiri Interne

Crina Abrudan și-a remodelat buzele cu metoda M-Technique by Dr. Iancu Morad

Scris de Ana Kozma

Crina Abrudan a început sezonul estival cu o schimbare de look realizată de medicul său chirurg estetician Iancu Morad. Vedeta și-a remodelat buzele, oferindu-le mai mult volum și un contur senzual, dar în perfectă armonie cu trăsăturile feței. Crina a dorit ca rezultatul să fie natural, astfel că a ales o metodă nouă de remodelare a buzelor, denumită M-Technique, dezvoltată de medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Crina Abrudan și-a remodelat buzele cu metoda M-Technique by Dr. Iancu Morad

“Sosirea verii, pentru mine, este mereu motiv de bucurie. În special acum că s-au eliminat multe din restricțiile pandemiei și ne putem revedea cu cei dragi în oraș și în vacanțe. În timpul pregătirilor pentru sezonul estival am trecut și pragul clinicii medicului meu estetician, Iancu Morad, pentru câteva tratamente minim invazive ce pregătesc tenul pentru expunerea la soare, dar și pentru o îmbunătățire la nivelul buzelor.

Mi-am dorit să merg la sigur, să obțin buze frumos conturate, un rezultat natural, dar senzual în același timp. Știam de noua tehnică inventată de Iancu Morad, M-Technique, și am studiat pe Instagram rezultatele în cazul altor paciente de la Luxury Aesthetics. Sunt rezultate foarte reușite și am decis că este ceea ce trebuie. Sunt foarte încântată de rezultat. Buzele mele au acum un aspect impecabil și, în plus, pielea este foarte fină și hidratată”, declară Crina Abrudan.

Cu ce este diferită procedura aleasă de Crina

Medicul chirurg estetician Iancu Morad menționează că tehnica lui pune accent pe detaliile anatomice ale buzelor și, de aceea rezultatul este atât de spectaculos.

„Crina Abrudan este o femeie extrem de frumoasă, cu trăsături superbe, astfel că nu are nevoie de ajustări mari din punct de vedere estetic. Apelează însă la noi pentru tratamente minim invazive care o ajută să își mențină frumusețea și să își pună cât mai bine în valoare trăsăturile. De data aceasta, mi-a spus că și-ar dori buze cu mai mult volum și un contur atrăgător, și că a remarcat pe Instagram tehnica noastră, M-Technique. Procedura pune accent pe detaliile anatomice ale buzelor, oferind rezultate spectaculoase, feminine, dar cu aspect natural și în armonie cu restul feței”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

M-Technique este cea mai nouă tehnică de augmentare și remodelare a buzelor cu acid hialuronic. A fost dezvoltată de medicul chirurg estetician Iancu Morad după mai bine de 15 ani de experiență și pasiune în domeniul esteticii. Durata procedurii este de 20-25 de minute, iar perioada de recuperare e de 2-3 zile. Efectul se menține timp de 6 luni.

„Ce trebuie știut este că e un tratament complex. Durata procedurii este mai mare în comparație cu augmentarea clasică a buzelor cu acid hialuronic. Durata este de aproximativ 20-25 de minute. Finețea detaliilor și complexitatea acestei tehnici este traumatizantă pentru țesutul local. Astfel încât, la 50% din cazuri, apar edeme și vânătăi la nivel local. Recuperarea durează 2-3 zile, timp în care pacienta își poate însă desfășura activitățile obișnuite de zi cu zi”, adaugă Dr. Iancu Morad.

M-Technique este o procedură realizată exclusiv de medicul chirurg estetician Iancu Morad în clinicile Luxury Aesthetics din București (Str. Hătmanul Arbore 12) și Constanța (Str. Bogdan Voda 75).

Raluca Bădulescu și-a făcut Baby Botox: „Arăt mai bine ca oricând și nu am chipul înghețat!”

Scrie un comentariu