News

Crina Abrudan ii vrea locul Gianinei Ilies! Tu pe care o preferi?

Scris de Alexandru Manea

Crina Abrudan se pare ca sufera si acum de cand a fost inlocuita la pupitrul stirilor sportive ale principalului jurnal de stiri de la Antena 1 de catre Gianina Ilies. De cand s-a schimbat noul sef la sport, Crina vrea se pare sa atace dur.

Gianina Ilies este una din cele mai frumoase vedete din showbiz-ul romanesc, prin urmare nu a fost greu de inteles de ce a fost aleasa sa prezinte principalul calup de stiri sportive al Antenei 1, de la Observator 19.

Asta, in detrimentul Crinei Abrudan, care s-a vazut nevoita sa prezinte stirile de noapte, decizie, considerata drept o retrogradare.

De cand a aterizat Gianina in “ograda antenistilor”, Crina a tot incercat, se pare, sa ii puna bête in roate, sperand ca ii va lua in curand jobul. Iata ca acum, aceasta ataca dur, dupa ce Cristi Cretu, seful departamentului sport a fost demis, si inlocuit cu Eduard Darvariu.

Conform Cancan, acesta este prieten apropiat cu Crina Abrudan, iar vedeta TV spera ca aceasta amicitie sa o ajute sa isi recastige postul de la Observator 19.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu