ADPM Beauty

Crema EDNA cu extract de galbenele, indicata pentru iritatii si acnee

Scris de Alexandru Manea

Extractul de galbenele este des folosit in industria cosmetica, deoarece are o serie de proprietati antiinflamatoare. Multi folosesc produse de ingrijire pe baza de galbenele inclusiv pentru a combate iritatiile, arsurile si acneea.

galbenele

Extractul de galbenele, prezent in produsele de ingrijire a pielii, aduce o serie de beneficii, avand efect antiinflamator. Multi folosesc produse de ingrijire pe baza de galbenele inclusiv pentru a combate iritatiile, arsurile si acneea. Iata ce proprietati are extractul de galbenele, prezent si in crema EDNA de la Laboratoarele SPUMA.

EDNA – CREMA DE INGRIJIRE in cele trei variante de prezentare: cu extract de Aloe Vera, cu extract de galbenele, cu extract de musetel.

Gramaj de comercializare: 100 si 250 ml.

crema-edna

Crema EDNA cu extract de galbenele

Florile de galbenele au fost folosite inca din vremuri stravechi pentru puterile lor vindecatoare.

Proprietatile antiinflamatorii, antivirale si antibacteriale au facut galbenelele atat de populare in cosmetica.

Galbenelele sunt o arma veritabila impotriva multor afectiuni ale pielii

Desi o crema de galbenele este adesea ignorata in favoarea unor produse cosmetice mai scumpe si cu ingrediente mai complexe, unguentul cu extract de galbenele nu trebuie ocolit, deoarece este o arma de lupta veritabila impotriva multor afectiuni ale pielii. Cateva dintre problemele pe care le trateaza: iritatii, uscaciune, arsuri solare, acnee etc.

crema-edna-4

Produsele ce apartin Laboratoarelor SPUMA sunt disponibile pe site-ul www.laboratoarelespuma.ro si pot fi achizitionate din comert din magazinele de retail partenere.

Contact comenzi:

email: office@laboratoarelespuma.ro, comenzi@laboratoarelespuma.ro

telefon: 0212406636, 0726772772, 0788280626 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu