Stiri Interne

Kamara si Cove, cei mai proaspeti viitori tatici din showbiz!

Scris de Administrator

Se pare ca showbiz-ul autohton se imbogateste anul acesta cu o multime de tatici celebri. Dupa ce Alexandru Ciucu, Connect-R si Adi Sina au devenit recent tatici, iata ca, acum, este randul lui Cove si Kamara sa se pregateasca intens pentru a schimba scutece!

kamara-cove

Anul 2014 este fara indoiala anul proaspetilor tatici celebri! Desi ne aflam abia la inceputul anului, Connect-R, Adi Sina si Alexandru Ciucu radiaza deja de fericirie dupa ce au devenit tatici de fetite!

Acum insa, se pare ca a venit randul altor doi barbati din showbiz sa se pregateasca intens pentru aceasta noua si frumoasa etapa a vietii. Este vorba despre Cove si Kamara (Alb Negru).

cove-vacanta-bali1

Cove si sotia lui, Florentina, tocmai s-au intors dintr-o frumoasa vacanta, mai exact luna de miere, pe care au petrecut-o in Bali. Nici n-au apucat sa-si revina bine ca, dupa cum informeaza astazi ziarul Ring, au si primit deja vestea cea mare: urmeaza sa devina parinti!

Se pare insa ca Gabriel Coveseanu este mai superstitios, motiv pentru care isi doreste sa pastreze inca secretul sarcinii, pana in momentul in care el si sotia lui vor fi siguri ca totul decurge ca la carte.

kamara-oana

Cat despre Kamara, acesta este fericit nevoie mare fiindca a lui sotie, frumoasa Oana, urmeaza sa il faca tatic la finele lunii iunie. Cei doi vor avea un baietel, iar artistul nu-si mai incape in piele de bucurie.

Atat Cove, cat si Kamara, au deja cate un copil din relatii anterioare.

Scrie un comentariu