News

Cove si Claudia, eliminati de la Dansez pentru tine!

Scris de Sorin Dutoiu

Aseara a avut loc semifinala concursului Dansez pentru tine. Perechea condusa de Cove a parasit la final competitia. Actorul impreuna cu partenera lui, Claudia, nu a primit suficiente voturi din partea publicului iar visul ei va fi indeplinit, probabil, in alte circumstante si nu in urma participarii la emisiunea de succes de la Pro TV.

Cove si Claudia au intrat in competitia Dansez pentru tine cu ganduri mari. Actorul si tanara lui partenera au muncit din greu pentru a pune in scena numere de dans spectaculoase si pentru a putea capata simpatia publicului votant.

 

Cei doi nu au putut trece insa de semifinala. Condamnati la duel, Cove si Claudia au primit aseara un punctaj mai mic decat cel al echipei cu care se luptau, formata din Lavinia Parva si Decebal.

Cove si Claudia au interpretat o secventa de musical, inspirata din basmul Alba ca Zapada, au dansat la bara, hip hop. Nu au primit insa suficiente voturi de sustinere astfel ca au parasit competitia.

Claudia Anamaria Raea isi doreste sa ii ofere mamei sale o locuinta. Femeia a avut o viata plina de incercari si suferinte. In urma unei casnicii esuate a avut un baiat, Vali. Din dorinta de a-i oferi o familie, s-a casatorit cu un barbat violent care a abuzat de baiat.

In urma acestei casnicii, femeia a avut-o pe Claudia si pe fratele acesteia, Daniel. Cand era in anul I de facultate, Vali s-a imbolnavit de schizofrenie paranoida. A fost nevoit sa renunte la scoala si l-au internat intr-un spital de boli mintale.

Dupa divort, mama a cumparat o garsioniera, dar a fost nevoita sa o vanda pentru a-l putea interna pe Vali intr-un centru de specialitate. Mama a avut si un accident de masina in urma caruia a ramas paralizata in partea frontala a capului si cu dureri ale spatelui si picioarelor.

In prezent, Claudia si mama ei traiesc amandoua dintr-o pensie de boala de 600 lei si pensia alimentara de 125 lei si locuiesc in chirie. Ca sa poata invata si ca sa-si poata sustine mama, Claudia lucreaza intr-un salon de masaj erotic.

Nu-i este rusine de meseria ei, daca asta o poate face sa-si sustina mama si sa-si urmeze visul de a face facultatea, de a-si fauri o viata total diferita de a mamei ei, o viata in care sa nu depinda de nimeni.

Scrie un comentariu