2 Principale Stiri Interne

Cove se insoara sambata la Cernica! Iata ce va face dupa!

Scris de Alexandru Manea

Gabriel Coveseanu se va insura, pentru a doua oara, sambata. De aceasta data aleasa este Florentina, cea pe care a cerut-o in casatorie intr-un cadru romantic, pe malul lacului, la Palatul Mogosoaia. Dupa ce vor petrece alaturi de 200 de invitati, mirii vor pleca in luna de miere in Bali, Indonezia.

cove-sotie

Gabriel Coveseanu (Cove) se pregateste sa isi puna din nou pirostriile. A cerut-o in casatorie pe iubita lui, Florentina, printr-o declaratie romantica la Palatul Mogosoaia, pe malul lacului, iar sambata cei doi se vor cununa in biserica si vor face nunta la un restaurant din Cernica. Conform Cancan.ro, se pare ca cei doi s-au grabit sa oficializeze relatia intrucat viitoarea mireasa ar fi deja insarcinata.

cove-florentina

Cove a fost, de altfel, prezent duminica seara in emisiunea „Pretuieste Viata”, unde i-a oferit Andreei Marin invitatia la nunta. Este foarte posibil ca vedeta de televiziune sa isi faca aparitia la eveniment, tinand cont de relatia de prietenie pe care o are cu cel alaturi de care a prezentat „Surprize, Surprize” atatia ani.

La petrecerea de sambata seara vor lua parte in jurul a 200 de invitati, iar dupa nunta cei doi miri vor pleca in luna de miere. Destinatia aleasa este exoticul Bali din Indonesia.
Cove a mai fost casatorit cu Maria Movileanu, cea alaturi de care are un copil.

 

Scrie un comentariu