Stiri Interne

Cove s-a intors din luna de miere! Cum a petrecut alaturi de sotia lui in Bali

Scris de Administrator

Si-au jurat iubire vesnica in luna octombrie a anului trecut, iar acum, Cove si proaspata lui sotie, Florentina, tocmai s-au intors din luna de miere. Cei doi au ales sa-si petreaca aceasta vacanta cu totul speciala intr-o locatie exotica, si anume insula indoneziana Bali. Astfel, la inceput de ianuarie, s-au relaxat la plaja, printre palmieri, elefanti si maimute!

cove-vacanta-bali

Dupa ce anul trecut si-au unit destinele, Cove si sotia lui, Florentina, au ales ca inceputul lui 2014 sa-i prinda departe de agitatia si frigul din Romania, asa ca si-au ales ca destinatie pentru luna de miere o insula exotica. Mai exact, Bali!

“Ne-am dorit o luna de miere intr-un loc cald, asta a fost considerentul dupa care am ales vacanta. Am analizat mai multe oferte de la agentia de turism, iar cea mai buna destinatie pentru noi a fost insula Bali (Indonezia)”, a dezvaluit Cove.

cove-vacanta-bali1

In vacanta, cei doi au stat foarte mult la plaja, dar si-au facut timp si pentru a vizita templele din Bali, dar si alte obiective turistice. De departe, cel mai impresionati au fost de plimbarea prin padurea cu maimute si cea calare pe elefant!

cove-vacanta-bali2

“In Bali am mers calare pe elefanti. A fost foarte palpitanta experienta, mai ales ca aveau tot felul de ’tumbe’ pe care le faceau in timp ce noi eram ’ancorati’ pe spatele lor. In padurea cu maimute a fost si mai interesant pentru ca mai aveau putin si ne ‘atacau’ ca sa fure bananele cu care noi voiam sa le hranim”, a adaugat el.

Pe Gabriel Coveseanu il puteti vedea in fiecare duminica de la ora 15.00 prezentand emisiunea “Bingo Romania”, la Kanal D, alaturi de Niculina Stoican, Ana Maria Barnoschi si Andrei Coman.

Scrie un comentariu