News

Cove, arbitrul amazoanelor pe plaja din Mamaia

Scris de Alexandru Manea

Gabriel Coveseanu, prezentatorul emisiunii “Nunta cu surprize” de la Kanal D, a arbitrat meciuri de fotbal in piscina, a jucat volei cu copiii pe plaja si a gustat din preparatele traditionale turcesti, oferite celor prezenti pe plaja Kanal D Summer Studio din Mamaia, in ziua dedicata serialelor turcesti ale postului.

Plin de energie, Cove s-a oferit sa arbitreze meciul de fotbal  feminin, desfasurat in piscina cu insemnele Kanal D, si nu mica i-a fost mirarea sa asiste la o adevarat inclestare de forte intre delicatele doamne si domnisoare care au ales sa lase sezlongurile si sa faca putina miscare. 

Strigatele, salturile, ciocnirile dintre competitoare, dar si strigatele suporterilor de pe margine l-au tinut pe “arbitrul” Cove in tensiune maxima.

“Am vazut la competitia de fotbal in piscina o dezlantuire in toata regula intre mai multe Xene razboinice. Daca barbatii ar fi avut parte de asemenea ciocniri, cu siguranta ar fi avut nevoie de interventia SMURD-ului.

Cred ca pentru un sfert de ora, doamnele care a participat la competitie s-au pus in rolul lui Ronaldo sau in cel al lui Messi; a fost un spectacol adevarat, cu amazoane,  si vom mai avea parte de asa ceva pe plaja Kanal D Summer Studio!”. 

Odata meciul terminat, Cove a avut parte de propria sa partida de volei pe plaja, cu cativa copii dornici de joaca. Vedeta Kana D a raspuns provocarii pentru ca apoi sa participe la sedinta foto organizata de cei mici in jurul lui.

Scrie un comentariu