Stiri Interne

Cove a semnat cu Pro TV si i-a luat locul lui Razvan Fodor

Scris de Alexandru Manea

Cove a semnat cu Pro TV si va ramane permanent in echipa emisiunii „Vorbeste lumea”. Asta inseamna ca Razvan Fodor nu se va mai intoarce in acest proiect. Iata ce s-a intamplat.

cove-vorbeste-lumea

Cove a semnat cu Pro TV si i-a luat locul lui Razvan Fodor

Cove prezinta de ceva timp, alaturi de Nadine, Vica Blochina si Sore, emisiunea „Vorbeste lumea” de la Pro TV. El i-a luat locul initial lui Razvan Fodor, cel care se dedica in aceasta perioada proiectului MasterChef.

Cove, pe numele sau real Gabriel Coveseanu, s-a integrat atat de bine in noua echipa si este atat de efervescent si prezent in toate discutiile, incat producatorii au semnat cu el pe termen lung.

Astfel se face ca implicarea lui in emisiune nu va fi doar pasagera, iar Razvan Fodor nu se va mai intoarce la „Vorbeste lumea”, asa cum era programat initial.

Cove, din nou tatic! Sotia lui a nascut azi un baietel!

fodor-vorbeste-lumea

Razvan Fodor a facut parte din echipa initiala a emisiunii

„Acum nu se mai pune problema sa revina pentru ca, surpriza, Cove isi face treaba foarte bine, comunica extraordinar cu cele trei fete, are un alt stil, se vede ca are experienta. Fodor e bun la Masterchef, dar nu si la astfel de show-uri. Producatorii sunt foarte multumiti de noua echipa de prezentatori”, au declarat surse apropiate pentru WOWBiz.ro.

Scrie un comentariu