Stiri externe Style Radar

Costumele de baie recomandate de Khloe Kardashian sunt noul trend în America

Scris de Ana Kozma

Khloe Kardashian promovează pe Instagram o nouă colecție de costume de baie, iar postările extrem de sexy fac furori în mediul online. Așa se face că aceste costume de baie au devenit rapid noul trend în America.

Costumele de baie recomandate de Khloe Kardashian sunt noul trend în America

La fel ca toate surorile ei, Khloe Kardashian mizează pe sex appeal pe rețelele de social media. De câteva zile încoace, vedeta face furori pe Instagram cu imagini sexy in care apare în costum de baie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

♡ 𝐆𝐨𝐨𝐝 𝐒𝐰𝐢𝐦 𝟔.𝟐𝟒 ♡

O postare distribuită de Khloé (@khloekardashian) pe

Khloe nu își etalează trupul de sirenă pe rețelele de socializare doar de amorul artei. Ci pentru că promovează o nouă colecție de costume de baie. Iar piesele par să fie pe placul oamenilor, întrucât au devenit rapid noul trend în America.

Noua colecție de costume de baie se numește Good Swim. Și a fost realizată cu gândul la femeile cu forme apetisante. Mai exact, toate sunt gândite astfel încât să poată fi purtate de femei de toate formele și mărimile.

Costumele de baie promovate de Khloe Kardashian vin într-o gamă largă de dimensiuni, de la XS până la 5XL. Iar prețurile sunt accesibile. Pornesc de la 29 de dolari și ajung până la 139 de dolari. Iată aici câteva dintre modele!

Khloe Kardashian socheaza cu noua imagine. Operatie estetica ori filtru exagerat?

Scrie un comentariu