News

Costi Ionita, jignit de Lucian Viziru! Iata ce conflict s-a nascut la Eurovision!

Scris de Administrator

Aproape orice selectie nationala Eurovision este insotita de scandal. De aceasta data, afectat ca a fost respins la preselectie, Lucian Viziru si-a varsat amarul si l-a jognit pe Costi Ionita, compozitorul piesei „Zaleilah”, interpretata de Mandinga, melodie calificata in selectia nationala. Iata ce schimb de replici a avut loc.

Lupta pentru Eurovision este si anul acesta asezonata cu mici scandaluri si declaratii taioase intre artistii care s-au inscris in concurs.

Lucian Viziru a participat la preselectie, insa a fost respins, piesa lui nefiind considerata destul de buna pentru a ajunge in selectia nationala.

Deranjat de esec, Viziru pune totul pe seama prezentei reprezentantilor caselor de discuri in juriul preselectiei, fapt ce ar fi facut, se pare, si ca piesa „Zaleilah”, interpretata de Mandinga, sa mearga mai departe.

„Imi pare rau pentru cei care sperau sa ma vada la Eurovision. Eu nu merg mai departe, in schimb se duce Costi Ionita. E curios cum patronii caselor de discuri au facut parte din juriu si si-au votat propriile piese.

Asta e. Prost am fost ca m-am inscris. Eu n-am vrut sa ma lupt cu nimeni. Eu cant in general pentru public si anul asta voiam sa cant pentru Romania. Unii oameni se gandesc insa doar la buzunarele lor, cum e in cazul de fata, si li se rupe de piesa care ne va reprezenta tara”, a declarat Viziru.

Cantaretul si-a varsat amarul mai departe, jignindu-l insa pe Costi Ionita, compozitorul piesei „Zaleilah”.

„Ca sa intelegeti, Costi Ionita a compus pentru Mandinga. Din fericire, Costi stie ca nu-l ajuta fata, asa ca face si el ce poate”.

Costi Ionita, proaspat intors din Los Angeles, unde a participat la ceremonia premiilor Grammy, ii raspunde relaxat:

„Nu stiu daca ma ajuta fata, dar ma ajuta viata. Cu la fel de multa rusine stau in spatele lui Shaggy, Bob Sinclair, Pitbull, asa cum stau in spatele celor de la Mandinga”. 

Dupa ce a jignit-o in mod public pe Tania Budiu, Lucian Viziru a intrat recent in scandal si cu Simona Gherghe.

El a cerut 1000 de euro de la „Acces Direct” pentru a veni in platou si a discuta despre scandalul cu Tania Budi, insa artistul s-a suparat cand Simona Gherghe a povestit in direct despre pretentile acestuia.

Lucian Viziru a cerut dreptul la replica, l-a dat insa s-a suparat ca Simona Gherghe a fost expeditiva si a inceput discutia cu celalalt invitat, Catalin Botezatu. Pentru a nu fi implicat intr-un nou scandal, Viziru s-a ridicat si a parasit platoul.

In replica, Viziru a acuzat-o pe Simona de neprofesionalism si spune ca este „zero” ca jurnalist.

„Il montase sa se ia de mine. Eu le-am spus ca vreau doar sa am un drept la replica, in niciun caz sa fac o reluare a scandalului. Atunci m-am ridicat si am parasit platoul, lasandu-i sa se laude intre ei.

Simona Gherghe ar trebui, in calitatea pe care o are, sa se abtina sa-si spuna parerile personale, sa nu jigneasca, sa nu se amestece in viata personala si sa prezinte adevarul gol-golut. Cum ramane doamna Gherghe cu deviza dumneavoastra: „Senzationalul adevar”. Pentru mine, ca jurnalist, Simona Gherghe este zero!”, a declarat Viziru.

In replica, Simona Gherghe l-a sfatuit pe Viziru sa isi vada de muzica si sa nu o sfatuiasca cum sa-si faca jobul.

„Omul ne-a cerut bani si apoi a vrut drept la replica pentru ca am spus pe post ca a cerut bani. El a intrat sa dea un drept la replica, l-a dat. La revedere! Iar eu am trecut la urmatorul invitat. Acesta a fost Catalin Botezatu.

Cat despre bani, eu am adus probe, am aratat e-mailul. Cum adica, nu l-am platit pe Goran Bregovic si sa-l platesc pe Lucian Viziru? Cat despre sfaturile lui… Asta-i buna, ma invata Lucian Viziru pe mine sa fac televiziune! Fiecare sa faca ce stie mai bine, el muzica, eu televiziune”, a ripostat Simona Gherghe.

Scrie un comentariu