News

Exclusiv! Cosmina Pasarin: „Mi-am spus sa nu mai incep relatii pentru ca toate se termina prost”

Scris de Christian Stan

Cosmina Pasarin vine la „D-Paparazzi” si da detalii despre viata ei amoroasa. Cosmina se arata dezamagita de barbatii din viata ei de pana acum si nu se vede maritata prea curand.

Echipa emisiunii D-Paparazzi de la Kanal D a surprins-o pe Cosmina Pasarin cu prilejul unei sedinte foto realizate pentru designerul Laura Lazar. Cosmina a fost imaginea colectiei „Butterfly by Laura Lazar”, care s-a vandut pe site-ul www.fashiondays.ro.

In cadrul interviului, Cosmina declara, cu nonsalanta, ca a decis sa nu mai inceapa nicio relatie amoroasa. „Mi-am spus ca ar fi mai bine sa nu mai incep relatii pentru ca toate se termina prost”, declara Cosmina.

Dezamagirile de pana acum isi spun cuvantul, astfel ca vedeta nu mai are acum incredere in barbati. „Sa va spun ceva sincer: eu niciodata nu am incredere in barbati 100%. Nu cred ca s-a nascut barbatul in care sa am incredere 100%”.

Cu toate acestea, Cosmina recunoaste ca nu a abandonat cautarile lui Fat Frumos si ca asteapta ca iubirea sa o surprinda placut.

Mai mult, vedeta recunoaste ca isi doreste sa devina candva mama. „Sigur ca ma gandesc la acest lucru si ca imi doresc acest lucru. Nu poti sa faci insa un copil cu oricine. Nu as suporta acest lucru”, declara Cosmina.

Interviul poate fi urmarit in editia de maine seara a emisiunii „D-Paparazzi” de la Kanal D, incepand cu ora 19:30.

NOTA: La preluarea acestei stiri va rugam specificati ca emisiunea „D-Paparazzi” se difuzeaza duminica seara, de la ora 19:30, la Kanal D. Multumim.

Scrie un comentariu