Stiri externe

Heroina stropita cu sampanie- cauza mortii lui Cory Monteith!

Scris de Christian Stan

Dupa cateva luni de teste medicale, medicii legisti au formulat o opinie finala in cazul mortii lui Corey Monteith. Actorul din serialul „GLEE” a fost gasit mort in camera lui de hotel din Vancouver, Canada, dupa o noapte in care a iesit in oras impreuna cu mai multi prieteni.

cory-monteith-rehab-900-600-04-01-131
Starul din serialul “GLEEa fost gasit mort, pe 13 iulie, in camera hotelului Fairmont Pacific Rim din Vancouver, Canada. Conform unui angajat al hotelului din Canada in care viata lui Cory Monteith (31 de ani) s-a sfarsit, in camera actorului s-au gasit cantitati mari de alcool si numeroase alte substante interzise.

Dupa aproape trei luni de teste medicale, legistii incheie cazul mortii lui Cory si au facut publice rapoartele finale. Monteith a decedat in urma unui atac de cord suferit dupa ce si-a injectat heroina si apoi a baut doua pahare de sampanie.

Medicii au exclus din calcul varianta sinuciderii sau a unei supradoze si au calificat decesul ca un accident nefericit, cauzat de combinarea de substante. Cory avea o rezistenta scazuta la droguri, intrucat actorul nu mai consumase nimic inca din luna aprilie, cand a fost internat la dezintoxicare. Era cunoscut faptul ca actorul avea serioase probleme cu drogurile.

Scrie un comentariu