News

BREAKING NEWS! Cory Monteith, starul din GLEE, mort la 31 de ani!

Scris de Christian Stan

Vesti tragice pentru fanii serialului GLEE! Cory Monteith, actorul care l-a jucat pe Finn in acest serial inca de la debutul productiei in 2009, a fost gasit mort intr-o camera de hotel din Vancouver. Monteith a fost internat de doua ori pana acum la reabilitare din cauza dependentei sale de droguri.

Cory+Monteith

Cory Monteith, actorul care l-a jucat pe Finn in serialul de televiziune GLEE, a decedat. Actorul, in varsta de 31 de ani, a fost gasit fara suflare in camera lui de Fairmont Pacific Rim Hotel din Vancouver, acolo unde s-a cazat pe 6 iulie.

Actorul trebuia sa faca check-out-ul in cursul zilei de sambata, iar reprezentantii hotelului au deschis usa camerei in momentul in care au vazut ca actorul nu da niciun semn de viata.

In momentul in care au deschis camera, Cory a fost gasit fara suflare. Nu se cunosc exact cauzele care au dus la decesul actorului, la doar 31 de ani.

Cu o seara inainte, Cory iesise in oras cu niste prieteni si s-a intors din club la orele diminetii, singur. Pe camerele de supraveghere ale hotelului se poate observa ca actorul a ajuns din nou la hotel sambata dimineata si ca era singur.

Cory are o istorie zbuciumata cu dependenta de droguri, actorul fiind internat de doua ori pana acum in centre de dezintoxicare. Ultima data, Cory s-a internat voluntar in luna aprilie si a iesit din program o luna mai tarziu.

lea-michele-cory-monteith-lg

Cory avea o relatie cu actrita Lea Michelle, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare de la GLEE.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu