Stiri Interne

Coronavirusul a oprit emisiunile de la Antena 1

Scris de Ana Kozma

In conditiile epidemiei de Coronavirus, Antena 1 a hotarat sa opreasca filmarile pentru productii precum Next Star, Chefi la Cutite sau Sacrificiul, acestea urmand a fi reluate cand situatia o va permite. Iata aici detaliile!

Coronavirusul a oprit emisiunile de la Antena 1

Din cauza epidemiei de Coronavirus, Romania a intrat astazi in stare de urgenta. Iata ca si echipa de management a Antena Group a luat masuri in acest sens. Spre exemplu, Antena 1 a suspendat filmarile pentru unele productii. Printre acestea se numara Next Star, Chefi la Cutite sau serialul Sacrificiul. Filmarile urmeaza a fi reluate atunci cand situatia o va permite.

De asemenea, au avut deja loc actiuni de dezinfectie in cladirile in care posturile de televiziune din cadrul Antena Group isi desfasoara activitatea.

Directorul Observator, Gabi Hizo, a transmis un mesaj important echipei de stiri. Acesta suna asa:

„Mare, foarte mare atentie trebuie sa aveti, nu doar la informatiile pe care le difuzam (asta e by default), dar si la tonul pe care il folosim in bete, live-uri, prezentari. Renuntati la pareri personale, titluri bombastice, toate artificiile pe care uneori le mai folosim in vremuri normale. Va rog nu uitati nicio clipa ca se uita la noi marea majoritate a romanilor, care acum sunt ingrijorati. Pentru ei sunteti o sursa de informare de incredere. Stiu ca sunteti obositi, ca suntem si noi oameni, ca avem aceleasi angoase, dar cand ne-am ales meseria aceasta, am ales-o cu bune si cu grele!”

In plus, postul de televiziune Antena 3 a suspendat emisiunile inregistrate. Iar o parte dintre jurnalisti au inceput sa lucreze de acasa.

Andreea Marin ofera sprijinul in lupta cu epidemia de Coronavirus.

Scrie un comentariu