Stiri Interne

Coronavirus în fotbalul românesc. Cine s-a îmbolnăvit până acum!

Scris de Ana Kozma

Coronavirusul a lovit puternic și în lumea fotbalului românesc. Ieri am aflat că fostul fotbalist Gică Popescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Dar iată ce sportivi s-au mai îmbolnăvit până acum.

Coronavirus în fotbalul românesc. Cine s-a îmbolnăvit până acum!

Coronavirus în fotbalul românesc! Lumea fotbalului a fost puternic afectată de coronavirus în ultima perioadă. Numeroase echipe de fotbal au fost considerate adevărate focare. Citește în continuare cine s-a îmbolnăvit până în prezent.

Gică Popescu

Gică Popescu, fost celebrul fotbalist, actual Președinte al FC Viitorul Constanța. Ieri, clubul de la malul mării a anunțat, printr-un comunicat de presă, faptul că Gică Popescu a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Gică Popescu a dezvăluit că s-a testat în mod regulat de la debutul pandemiei și speră ca rezultatul pozitiv să fie o eroare medicală. Momentan se simte bine și nu are simptome.

CFR Cluj

Echipa CFR Cluj ajunsese, în luna iulie, cel mai mare focar de COVID-19 din fotbalul românesc. Nu mai puțin de 26 de oameni din staff și echipă erau infectate cu temutul virus.

Dinamo

Nici Dinamo nu a stat mai bine, numărând aproximativ 20 de cazuri de coronavirus.

ASU Politehnica

Și echipa Timișoreană a fost lovită de Coronavirus. Mijlocașul Bogdan Vasile este cel de-al treilea jucător infectat, după Mario Contra și Raul Vidrașan.

Concordia Chiajna

Clubul Concordia Chiajna a intrat în izolare la finele lunii iulie, atunci când mai mulți membri au fost depistați pozitiv.

Claudiu Keșeru

Atacantul echipei naţionale a României, Claudiu Keşeru (33 de ani), a fost la rândul său testat pozitiv și băgat în izolare.

Nou focar de coronavirus printre vedete. Alex Velea, Speak și Ștefania, în izolare

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Meeting my childhood idol: Gica Popescu! #gicapopescu #romanian #football #legend

O postare distribuită de Mihai Sturzu (@mihaisturzu) pe

Scrie un comentariu