Stiri Interne Vedete

Cornel Patrichi este grav bolnav. Cine este alaturi de „regele dansului” in aceste momente grele

Scris de Alexandru Manea

Cornel Patrichi este in stare foarte grava, iar medicii nu au sperante ca starea lui se va imbunatati. Coregraful se lupta de mai bine de patru ani de zile cu o boala necrutatoare, iar apropiatii lui se asteapta la ce e mai rau. Gigi Becali i-a adus coregrafului doi preoti care sa se roage pentru sanatatea lui.

cornel-patrichi-emisiune

Cornel Patrichi a fost diagnisticat cu cancer pulmonar in urma cu aproape cinci ani. Desi a fost operat anul trecut, starea acestuia de sanatate s-a inrautatit in ultima perioada, fiind diagnosticat cu o anemie severa care ii pune viata in pericol. Sotia si prietenii acestuia se asteapta la ce e mai rau.

cornel-patrichi

In 1 aprilie, cunoscutul coregraf ar fi trebuit sa isi sarbatoreasca ziua de nastere. Nu este constient insa, iar sotia sa a cerut ajutorul preotilor, sperand intr-o minune.

”Cornel nu se simte bine. Lucrurile s-au precipitat puţin… Are o anemie drastică, de o lună de zile merge la spital şi face transfuzie de sânge, iar azi, în loc să bem şampanie, e un moment în care spunem rugăciuni. Am chemat preotul. Sper să se întâmple o minune cu el. El se luptă, dar, probabil, organismul a început să cedeze”, a declarat Cornelia Patrichi pentru Antena Stars.

cornel-patrichi-concurs

Fostul jurat la emisiunea PROTV ”Dansez pentru tine” a descoperit cancerul dintr-o întâmplare in urma cu patru ani.

“Dacă nu aveam norocul să se descopere la timp era grav! Practic, am fentat moartea! În urmă cu patru ani, m-am dus să fac un computer tomograf, iar doamna de acolo mi-a recomandat, şi chiar a insistat, să-mi scaneze tot corpul, nu doar partea de jos, pentru care mă dusesem eu. Tot atât ar fi costat, 150 de lei. Nu era vorba de bani, dar noroc că am ascultat-o şi aşa mi-am descoperit problema de la plămâni. Am fumat 50 de ani, de acolo mi se trage. M-am lăsat de fumat acum 8 ani. Dacă locuiam în străinătate, acolo aş fi mers periodic la controale de rutină, pentru că e normal. Noi aici, în România, nu am fost învăţaţi să gândim aşa, să mergem preventiv să ne căutăm”, marturisea Cornel Patrichi in urma cu un an.

gigi-becali

Jurnalistii de la Click sustin ca Gigi Becali este unul dintre putinii prieteni care ii sunt alaturi in aceasta perioada grea. La cererea sotiei sale, Cornelia, omul de afaceri a adus doi preoti acasa la Cornel Patrichi sa se roage pentru sanatatea lui.

Scrie un comentariu