Stiri Interne

Cum a ajuns Cornel Patrichi sa ii desfiinteze pe Mona Segall si Mihai Petre

Scris de Administrator

Cornel Patrichi nu s-a abtinut de la a face tot soiul de declaratii defaimatoare cu privire la „jocurile de culise” ale emisiunii „Dansez pentru tine”, imediat dupa ce a fost eliminat din juriul show-ului. Acum, coregraful sare din nou la atac, vorbind foarte dur la adresa producatoarei Mona Segall si a emisiunii speciale „Minunea Dansului”, prezentata de Elwira si Mihai Petre si difuzata de Pro Tv in seara de Inviere.

segall-patrichi-petre

Dupa ce a fost eliminat din juriul emisiunii „Dansez pentru tine” la finele anului 2012, Cornel Patrichi a facut mai multe declaratii socante cu referire la „jocurile de culise” ale show-ului.

Acum, cand subiectul plecarii celebrei producatoare Mona Segall de la Pro Tv la Antena 1 este unul dintre cele mai discutate in presa autohtona, coregraful sare din nou la rampa cu o serie de declaratii defaimatoare despre cea pe care multi o catalogheaza ca fiind „creierul” celor mai apreciate show-uri de televiziune din Romania.

„Mona Segall este o nulitate absoluta care nu stie nimic din televiziune! Orice televiziune si-ar lua teapa cu una ca Mona Segall. Un realizator TV trebuie sa stie montaj, muzica, tot. Ea nu stie nimic, nici macar sa se imbrace. Am lucrat vreo cinci ani cu ea si e o plimbareata… Adica, in timp ce se face emisiunea, ea se plimba ba cu un catel, ba cu o prietena. Asta nu are nicio legatura cu un om care conduce o emisiune TV”, este declaratia pe care Cornel Patrichi a facut-o pentru ziarul Ring.

Patrichi nu are cuvinte de lauda nici la adresa emisiunii speciale difuzate de Pro Tv in seara de Inviere, „Minunea Dansului”, prezentata de Mihai Petre si sotia lui, Elwira.

„Am vazut ce bine vorbeste Mihai Petre… a facut odata un film si dupa cateva episoade l-au dat afara si au anulat proiectul. Ce impresie iti poate lasa o emisiune prezentata de Mihai Petre cu aspectul lui de frizer de Obor, cu Teddy care se urateste cu tot felul de creste si cu taranul care face dans folcloric (nea Marin) si caruia ii zic coregraf?!”, a continuat el seria declaratiilor.

Scrie un comentariu