Stiri Interne

Cornel Ilie divorțează. Cine este soția lui.

Scris de Ana Kozma

Cornel divorțează după un mariaj ce a durat mai bine de 5 ani. Despărțirea va fi una discretă, așa cum a fost și povestea lor de dragooste. Dar iată cine este Eliza, soția solistului trupei Vunk.

Cornel Ilie divorțează. Cine este soția lui.

Cornel Ilie divorțează de soția lui după un mariaj de mai bine de 5 ani. Anunțul a fost făcut chiar de solistul trupei Vunk, pe rețelele de socializare. Și-a dorit ca fanii să afle de la el această înformație, dar a spus că nu va mai face comentarii suplimentare pe seama despărțirii. Amândoi își doresc un divorț discret, așa cum de altfel a fost și povestea lor de dragoste.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Din “Poveste” a rămas “O veste”: De-a lungul timpului oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși unul prin celălalt. Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire. Fotografia este făcută azi, puțin mai devreme.

O postare distribuită de Cornel Ilie (@cornel.ilie.official) pe

Cornel Ilie și Eliza au împreună doi copii. Un băiețel și o fetiță. Despre Eliza Suditu, soția lui Cornel Ilie, nu se știu multe. Cei doi s-au cunoscut în 2013, pe vremea când ea era logodită cu un alt bărbat. S-a îndrăgostit însă nebunește de artist, astfel că a rupt logodna cu celălalt bărbat.

Doi ani mai târziu, Cornel Ilie și Eliza și-au unit destinele. A urmat venirea pe lume a celor doi copii, Zara și Cezar.

Cum si-a cunoscut Cornel Ilie sotia! S-a intamplat pe strada…

Scrie un comentariu