Stiri Interne

Corina, rebela acestei veri! Iat-o alaturi de sapte barbati pe jumatate dezbracati!

Scris de Administrator

Corina, una dintre cele mai sexy aparitii din muzica romaneasca, a reakizat un pictorial extrem de provocator pentru cel mai nou numar al revistei W. Iata cum a pozat!

corina w

Corina isi etaleaza formele de invidiat intr-un pictorial extrem de provocator, realizat pentru cel mai nou numar al revistei W, cea mai cool revista de lifestyle si fitness din Romania. Purtand doar un costum de baie si o pereche de sandale de tip gladiator, Corina este inconjurata de mai multi antrenori de fitness pe jumatate dezbracati.

“Mi-a placut ideea acestei sedinte foto. Am pozat alaturi de cei mai sexy antrenori de fitness, toti cu patratele pe abdomen, iar fiecare dintre ei se straduia sa ma impresioneze cu atuurile lui fizice. Eu eram singura femeie intre ei, acea Eva pe care si-o doresc toti si n-o poate avea niciunul. Pentru ca au poftit la fructul oprit, am avut grija de ei si i-am hranit cu tort raw vegan. A fost o experienta amuzanta”, spune Corina.

corina-dana-adela

Cantareata a ramas surprinsa sa constate ca antrenorii de fitness sunt mai obsedati de silueta decat femeile.

“Barbatii alaturi de care am pozat sunt demni de pus in rama. Sunt mai stricti in regimul lor de viata decat toate femeile pe care le cunosc. Mananca corect, isi numara fiecare portie de mancare si nu gresesc niciodata. Nu viseaza la prajituri, se feresc de sucuri si au taiat complet de pe lista lor carbohidratii. In plus, sunt la sala in fiecare zi si trudesc din greu. Un corp ca al lor presupune sacrificii uriase si munca pe masura”, continua Corina.

vladau-victor-slav

Artista pozeaza pentru coperta revistei alaturi de Dana Rogoz si Adela Popescu, iar in cadrul shootingului realizat de Sorina Fredholm mai apar si Bogdan Vladau, Victor Slav, Alina Tanasa si Diana Enciu.

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu