Stiri Interne

Corina ofera exemple de cupluri interrasiale inspirationale: Cabral si Andreea Ibacka, unul din acestea

Scris de Alexandru Manea

Odata cu lansarea noului sau videoclip, Neprevazut, primul din Romania despre o iubire interrasiala, Corina promoveaza ideea ca dragostea este universala si nu tine cont de nicio preconceptie legata de rasa sau culoarea pielii.

corina-conuri

Artista ofera astfel si cateva exemple de povesti de dragoste din showbiz-ul romanesc si international ce au ca protagonisti parteneri de rase diferite.

Din Romania, Corina ii ofera ca exemplu pe Cabral si pe Andreea Ibacka, despre care spune ca sunt „atat de simpatici, atat de frumosi, atat de talentati, atat de indragostiti!”.

cabral-andreea-ibacka

Din showbiz-ul international, artista a adus in discutie doua cupluri celebre: Seal si Heidi Klum, cei care au fost casatoriti timp de multi ani, si Kanye West si Kim Kardashian. Despre acestia solista spune ca „povestea lor este sursa de inspiratie pentru fiecare dintre noi”.

heidi-klum-seal kanye-west-kim-kardashian

In noul ei videoclip „Neprevazut”, care a ajuns deja la 1 milion de vizualizari, Corina apare pentru prima data in ipostaze tandre alaturi de un alt barbat si joaca rolul unei femei indragostite de un tanar chipes de culoare, personaj interpretat de Patris Ege.

“Piesa <Neprevazut> spune in imagini o poveste de iubire neconventionala, ce nu tine cont de normele impuse de societate. Cred ca dragostea nu este ceva ce ne propunem si nu o putem controla. Dragostea este intocmai ca arta. O forta ce vine in viata noastra, fara sa tina cont de reguli, asteptari si limitari. Dragostea, ca si arta, trebuie sa fie libera”, declara Corina.

“Cred in mesajul #dragosteanuareculoare. Inimile noastre sunt la fel, iar inima nu are culoare. Sunt contrariata ca in anul 2016 traim inca intr-o lume plina de prejudecati, care te arata cu degetul daca iubesti o persoana ce are alta culoare a pielii decat a ta sau daca iubesti o persoana de acelasi sex. Nimeni nu e nascut rasist! Ura rasiala este indusa de societate. Sunt convinsa ca iubirea este cel mai frumos lucru din lume. Aceasta trebuie sa ne faca mai buni si mai toleranti”, adauga artista.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu