Stiri Interne

Corina, curajoasă și nonconformistă pe Instagram

Scris de Alexandru Manea

Corina s-a transformat incredibil în ultima perioadă, atât fizic cât și din punctul de vedere al mesajelor pe care le transmite publicului. Iată care este noua ei filosofie de viață și câteva din cele mai curajoase fotografii postate pe Instagram.

Corina, curajoasă și nonconformistă pe Instagram

Luna trecută, Corina a dat startul unei campanii foarte curajoase prin care îndemna femeile din România să fie mândre de modul cum arată, natural, fără artificii de machiaj.

Artista s-a fotografiat de multe ori cu tenul curat, neacoperit de fard, și le-a invitat pe multe persoane cunoscute din showbiz să procedeze la fel.

Mai nou, Corina trasmite un mesaj prin care le dă curaj fetelor și femeilor să fie mai puternice, nesupuse regulilor vechi ale societății.

„Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca “obiecte”, dar vremurile s-au schimbat. Fete curajoase din toată lumea care demonstrează, luptă, fac lucruri uimitoare ne învață mereu că nu mai trebuie să ne mulțumim cu a fi “breloc”, că ține doar de noi să ne eliberăm de etichete, de presiunea de a fi …cuminți, dragălașe, soții, supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității”, a scris Corina.

Hair by @cornelsarukoco & #adrianenciu, make up by @abagiu ❤️ #Fernando 🌺 #mynewvideoonyoutube

A post shared by Corina Bud (@corinabud) on

🍑para él #Fernando 🌺

A post shared by Corina Bud (@corinabud) on

Scrie un comentariu