News

Doua Corine frumoase la Dansez pentru tine

Scris de Sorin Dutoiu

Lista concurentilor la Dansez pentru tine se contureaza pe zi ce trece. Dupa Florin Piersic Jr, Cove, Costin Sforaru, Augustin Viziru si Roxana Ionescu, iata ca si Corina Caragea si Corina Ciorba vor intra in competitia visurilor de la Pro TV.

Corina Caragea si Corina Ciorba se alatura vedetelor despre care s-a aflat deja ca vor participa la Dansez pentru tine.

Prezentatoarea stirilor sportive de la Pro TV va intra in competitia visurilor si va avea astfel mult de munca pentru ca, pe langa antrenamentele zilnice epuizante si emotiile din preajma competitiilor din fiecare vineri, va trebui sa fie prezenta si la pupitrul stirilor, zilnic. Asta daca sefii pro TV nu au gandit intre timp o varianta in care Corina sa nu fie la munca si dimineata si seara, asa cum se intampla in prezent.

Pe de alta parte, Corina Ciorba, mama unui baietel, a acceptat sa participe la Dansez pentru tine, ocazie perfecta pentru a-i creste cota de popularitate mai ales ca si-a lansat recent un nou proiect muzical.

Pepe, la randul lui, a hotarat sa amane participarea la Dansez pentru tine. A fost ofertat de producatorii de la Pro TV sa participe la concursul ce debuteaza pe 15 aprilie insa, din pricina programului incarcat, a propus sa intre in competitie abia in sezonul urmator, din toamna.

„Am fost ofertat, am discutat si voi participa la „Dansez pentru tine”. Sincer, ma asteptam la aceasta propunere. Din pacate, mi-a fost imposibil sa intru in show in editia aceasta.

Le-am explicat producatorilor de acolo ca pentru mine urmeaza o perioada foarte incarcata, cu procese si probleme personale, si nu voi avea timp sa ma pregatesc temeinic, iar ei m-au inteles. In concluzie, voi dansa, dar nu acum, ci in editia din octombrie”, a declarat Pepe.

Dansez pentru tine va incepe pe 15 aprilie cand, pe langa dansul in ploaie, la bara, hip-hop, stomp, cabaret, musical si dans contemporan, concurentii vor primi doua noi provocari coregrafice: funky jazz si dansul minoritatilor. In premiera, in acest sezon concurentii vor trage la sorti stilul pe care il vor avea de dansat in fiecare editie.

„Sunt nerabdatoare sa dam startul celui de-al unsprezecelea sezon. Simt ca incepe un nou capitol, cu noi provocari, situatii si trairi intense. Imi este dor de echipa cu care lucrez la „Dansez pentru tine”, de publicul nostru, de energia din platou, de emotiile, agitatia din culise, de dans, spectacol. Acolo fiecare clipa se traieste altfel, e un loc magic… oamenii devin mai buni, mai atenti, determinati. Pe mine ma incarca cu energie”, declara Iulia Vantur.

„‘Dansez pentru tine’ este o emisiune de o tinuta si de o eleganta pe care nu le mai intalnesti in peisajul televiziunii din Romania. De asemenea, un aspect important este acela ca acest show poate schimba in bine vietilor unor oameni cu povesti dramatice de viata, iar, unii dintre ei, chiar reusesc sa se transforme in decursul a 7 saptamani, in fata publicului, in adevarati dansatori. Iar orchestra si trupa de balet ale emisiunii aduc un plus de stralucire.

Si poate de aceea „Dansez pentru tine” a devenit o emisiune-fanion, alaturi de alte emisiuni de succes care au rezistat de-a lungul anilor in televiziunea postdecembrista si se mentine in fruntea audientelor si in preferintele telespectacorilor de niste ani buni. Iar pentru mine reprezinta o experienta unica de a „tine” in mana un show de televiziune de 5 ore in direct”, spune Stefan Banica.

Scrie un comentariu