Stiri Interne

Corina Caragea a fost balerina Andreei Marin la “Surprize, Surprize”. Iata dovada!

Scris de Alexandru Manea

Inainte sa devina cunoscuta ca prezentatoare de stiri sportive la Pro TV, Corina Caragea a fost balerina in cadrul emisiunii “Surprize, Surprize”. V-o mai amintiti? Iata dovada!

Corina Caragea prezinta, de aproape zece ani, stirile sportive de la Pro TV. Inainte sa ajunga insa sa apara pe sticla in acelasi studio cu Andreea Esca, bruneta a lucrat cu Andreea Marin la emisiunea “Surprize, Surprize”.

Pe atunci abia terminase liceul si, pentru ca era foarte frumoasa si stia sa si danseze, a intrat in corpul de balet al emisiunii. Astfel, alaturi de alte fete tinere si frumoase, Corina aparea in reprizele de dans, respectand coregrafia si completand interventiile gazdei emisiunii.Uneori chiar o ajuta pe Andreea Marin in derularea emisiunii, conducand invitatii de la scaunele din public spre platoul unde aveau sa se destainuie, stand pe canapea.

Dovada si fotografia de mai jos, in care Corina apare pe treptele studioului.

„“Surprize, Surprize” este prima emisiune la care am avut norocul sa lucrez. Aveam 19 ani . Dansul era o portita care imi deschidea o lume ce ma fascina – televiziunea – si eram gata sa incep de oriunde, numai sa pot fi in platou si sa “fur” meserie. Eram primul an la Jurnalism, iar in weekend mergeam la repetitii. Am avut norocul sa invat de la cei mai buni la acea vreme. Pentru ca emisiunea era lider absolut in divertisment. Andreea era un profesionist desavarsit, pasionat si hotarat, care m-a sustinut atunci cand am vrut sa merg mai departe. Dupa numai 3 luni mi-am depus CV-ul la o televiziune de stiri care difuzase un anunt ca are posturi libere. A fost un pas mare, dar tremurat”, a povestit Corina Caragea pentru revista Femeia.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu