News

Corina Bud pleaca, alaturi de familie, in Grecia si Franta

Scris de Sorin Dutoiu

Dupa doua luni in care a luptat in ringul de dans de la Pro TV, Corina Bud se pregateste acum pentru vacanta. Cantareata va pleca alaturi de sotul ei si de copilul lor in Grecia si Franta, in doua destinatii unde distractia este principalul atu: insula Mykonos si Saint Tropez. Sorin Dutoiu

Corina Bud tanjeste de ceva vreme dupa o vacanta in care sa profite de soare si apa Marii Mediterane. Astfel ca, dupa ce a muncit intens in competitiaDansez pentru tine”, pe care a si castigat-o, cantareata se pregateste acum pentru o vacanta alaturi de familia ei.

Va pleca, impreuna cu sotul ei, Nelu Bud, si cu copilul lor, Robin, mai intai in Grecia, in insula Mykonos, pentru ca apoi sa ajunga de cealalta parte a Marii Mediterane, la Saint Tropez.

„Voi avea doua vacante in care imi voi incarca bateriile, pentru ca urmeaza sa lansez un nou single si un videoclip. Vreau sa ma bronzez, poate imi trec cicatricile de pe picioare, pentru ca am ramas cu semne de la „Dansez pentru tine““, a declarat Corina pentru „National”.

Scrie un comentariu