News

Exclusiv! Cori Gramescu sustine marsul gay: „Sunt pentru legalizarea casatoriilor gay”

Cel mai reputat antrenor de fitness din Romania, Cori Gramescu, se numara printre sustinatorii infocati ai miscarii gay din Romania. Acesta este motivul pentru care Cori se va alatura sambata altor persoane publice care vor lua parte la marsul gay care se va desfasura la Bucuresti.

Cori Gramescu a raspuns pozitiv invitatiei primite de la Asociatia Accept de a lua parte la Marsul Diversitatii din cadrul GayFest, care se va desfasura sambata, 4 aprilie 2011, intre orele 17:00 si 18:45. Cori considera ca intr-o societate moderna oamenii nu mai trebuie sa fie discriminati pe seama orientarii lor sexuale.

„Cine suntem noi sa ii judecam pe unii si pe altii dupa orientarea lor sexuala? Consider ca romanii trebuie sa dea dovada de mai multa toleranta, iar valoarea unui om nu este data de persoana cu care imparte patul seara. Relatiile homosexuale trebuie privite ca pe ceva normal si firesc”, spune Cori Gramescu.

Mai mult, Cori se pronunta si pentru legalizarea casatoriilor gay. „Daca doua persoane de acelasi sex vor sa isi uneasca destinele nu vad de ce s-ar pune unii impotriva? Sustin legalizarea casatoriilor gay, cu toate ca nu vom ajunge noi la acel nivel de toleranta prea curand”, spune Cori.

„Am vazut foarte multe familii care se destrama din diferite cauze, iar copiii sunt la mijloc si sufera. Cunosc cupluri gay in strainatate care au adoptat copii si care sunt parinti excelenti. Cred ca parintii gay sunt uneori mai responsabili, iar adoptia ar trebui sa fie considerata o varianta viabila si in cazul lor”, mai adauga antrenoarea de fitness.

Scrie un comentariu