News

Coreanul PSY, in paiete rosii in fata lui Barack Obama – VIDEO

Scris de Administrator

Un spectacol de sarbatori la care a luat parte si Presedintele Barack Obama impreuna cu Prima Familie a inclus un numar mai putin 0bisnuit la acest tip de evenimente: o reprezentatie a lui PSY, rapperul de origine koreana care a facut senzatie pe internet datorita hit-ului „Gangam Style”.

PSY a ales o tinuta complet rosie perfect accentuata cu ajutorului unui sacou sclipitor cu paiete si a avut alaturi dansatori ce au purtat cornite de ren pe cap. 

Curand, artistul a fost implicat intr-un scandal, fiind nevoit sa-si ceara scuze public fiindca in timpul proteste anti S.U.A din 2002 si 2004 a folosit remarci jignitoare si un limbaj neadecvat. Se pare totusi ca acest episod nu a umbrit deloc spiritul festiv al concertului.

Printre artistii prezenti pe scena acestui eveniment s-au numarat si Diana Ross, Demi Lovato, Scotty McCreery si Megan Hilty.

„Acest spectacol reprezinta o sansa de a intra in spiritul Craciunului, de a imparti bucurie si de a canta alaturi de artisti care au voci mult mai bune decat ale noastre. Perioada sarbatorilor este momentul perfect in care sa ne amintim ca fiecare sintre noi suntem binecuvantati si ca trebuie sa impartim ceea ce avem cu cei mai putin norocosi”, a spus Barack Obama in discursul sau.

Scrie un comentariu