Stiri Interne

Copilul “din flori”, motivul conflictului dintre Casa Regala si Principele Nicolae?

Scris de Alexandru Manea

Multi se intreaba de ce Regele Mihai si familia Regala refuza sa comunice cu Nicolae, cel caruia i s-a retras inexplicabil titlul de Principe in 2015. La mijloc s-ar afla un copil pe care acesta l-ar avea cu o tanara, copil pe care nu l-a recunoscut.

Copilul “din flori”, motivul conflictului dintre Casa Regala si Principele Nicolae?

Multi se intreaba de ce membrii Casei Regale l-au renegat pe Nicolae, nepotul Regelui, caruia i-au retras titlul de Principe in 2015 fara explicatii, cel putin oficiale. Saptamana aceasta, odata ce a fost anuntat ca starea de sanatate a Regelui Mihai s-a inrautatit, Nicolae a incercat sa isi viziteze bunicul, dar nu a fost lasat sa intre in resedinta acestuia din Geneva.

S-a iscat, conform declaratiillor, un conflict verbal si chiar fizic, in incercarea acestuia de a ajunge la capataiul bunicului sau.

Opinia publica se imparte in a cere ca ultimele clipe de viata ale Regelui sa fie linistite si a-l sprijini pe Nicolae in demersul sau, aparent firesc, de a-si vedea bunicul si a-i fi alaturi in aceasta perioada trista.

Nicolae a declarat ca nu i s-a explicat de ce nu este lasat sa ajunga la bunicul sau, cum, de altfel, nu i s-a oferit nicio explicatie de ce i-a fost retras titlul de Principe in 2015.

Se pare ca, la vremea respectiva, s-a aflat de o presupusa aventura a acestuia cu o tanara pe nume Nicoleta Cirjan, care a ramas insarcinata si a anuntat acest lucru in iulie 2015.

Desi Nicolae nu a recunoscut niciodata ca ar fi tatal copilului, el refuzand sa faca testul paternitatii, conform Click, se pare ca aceasta intamplare i-a impins pe membrii Casei Regale sa il renege pe acesta, retragandu-i titlul in august 2015. Nu a fost anuntat insa niciodata motivul in mod oficial.

Despre autor

Alexandru Manea

1 comentariu

Scrie un comentariu