Stiri Interne

Copiii Antoniei, pentru prima oara impreuna! Intalnire emotionanta!

Scris de Ana Kozma

Antonia a declarat intotdeauna ca isi doreste sa vina ziua in care toti cei trei copii ai ei sa se intalneasca, sa se cunoasca si sa se joace impreuna. Si iata ca aceasta zi a venit!

Copiii Antoniei, pentru prima oara impreuna! Intalnire emotionanta!

Antonia are o familie fericita alaturi de Alex Velea si cei doi copii pe care ii au impreuna, insa marea durere a artistei este ca nu o are aproape si pe Maya, fetita dinn casnicia cu Vicenzo Castellano. Dupa separarea celor doi, cea mica a fost luata in Italia, acolo unde creste alaturi de familia din partea tatalui.

Antonia și Alex Velea, primul pictorial cu ambii copii

Antonia merge in Italia cat de des are ocazia pentru a isi vedea fetita, insa intotdeauna a spus ca cel mai mare vis al ei este sa vada ziua in care toti cei trei copii ai sai stau si se joaca impreuna.

 

View this post on Instagram

 

5 of a kind!♥️

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

Bineinteles ca vedeta si-ar dori ca micuta Maya sa vina in Romania si sa locuiasca alaturi de ea si Alex Velea, dar si cei doi fratiori, Dominic si Akim. Acest lucru este inca departe de a se intampla, insa iata ca a venit momentul in care cei trei copii ai Antoniei s-au cunoscut si in realitate, nu doar prin intermediul apelurilor video pe internet.

 

View this post on Instagram

 

Officially the happiest woman alive! ♥️

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Antonia si Alex Velea au plecat in vacanta in Italia impreuna cu Dominic si Akim, dar pentru cateva zile li s-a alaturat si micuta Maya, motiv pentru care artista nu-si mai incape in piele de bucurie. Asa cum a scris si pe contul ei de Instagram, vedeta este „in mod oficial, cea mai fericita femeie din lume”!

De ce poate divorța Antonia abia în 2019

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu