Stiri Interne

Copii si batrani de 80 de ani vor face Kangoo Jumps sambata la evenimentul caritabil organizat de Kinga Sebestyen

Scris de Alexandru Manea

Fenomenul Kangoo Jumps a cucerit oameni de pretutindeni, din toate categoriile de varsta. Pentru ca este dovedit benefic pentru sanatatea organismului, pentru articulatii, musculatura si sistemul osos, acest tip de sport este urmat inclusiv de copii si batrani.

Copii si batrani de 80 de ani vor face Kangoo Jumps sambata la evenimentul caritabil organizat de Kinga Sebestyen

In premiera, in data de 16 martie, vor face impreuna Kangoo Jumps peste o mie de oameni cu varsta cuprinsa intre 7 si 80 de ani. Acestia vor purta ghete rebound si vor urma coregrafia , programele instructorilor acreditati ce vor participa la evenimentul caritabil Kangoo Jumps pentru Viata.

Cu totii se vor bucura de beneficiile acestui sport si vor contribui, prin prezenta lor si prin donatiile suplimentare, la ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, protejati de Asociatia M.A.M.E.. Scopul donatiilor este de oferi ore de kinetoterapie si fizioterapie copiilor in cadrul Centrului Stelutelor.

Manifestarea va avea loc la Sala Polivalenta Dumbravita, din judetul Timis, unde vor fi prezenti instructori si presenteri Kangoo Jumps din toata lumea. Acestia, alaturi de peste 1000 de participanti, vor face miscare si vor dona taxa de intrare (150 lei) si sumele suplimentare pentru cauza umanitara.

Acest tip de eveniment a avut loc anual, in luna martie, in ultimii 11 ani, donand-se de fiecare data mii de euro pentru ca micutii afectati de crunta maladie sa poata beneficia de conditii mai bune la spitalul la care se trateaza.

“Kangoo Jumps este sportul ce poate fi urmat la orice varsta. Copiii si adolescentii pot creste armonios si sanatos. In a doua parte a vietii este nevoie sa avem muschii puternici pentru ca acestia sustin oasele si coloana vertebrala. Devii sanatos si capeti mai multa incredere in tine odata ce observi cat de frumos se modeleaza corpul. Intensifici metabolismul, care, altfel, ar deveni din ce in ce mai lent, si iti poti permite sa nu mai tii diete drastice ca sa arati bine. Pur si simplu, mananci normal, echilibrat, te bucuri de viata si ajungi la un echilibru pentru ca faci sport. Tine cont ca, intr-o sesiune de Kangoo Jumps arzi chiar si 1000 de calorii. Multe femei au descoperit acest sport dupa varsta de 35-40 de ani. Schimbarea in bine poate veni la orice varsta”, declara Kinga Sebestyen.


In cadrul evenimentului din 16 martie se vor tine diferite clase de aerobic , zumba, box, dance aerobics, pulseroll , streching , pilates  si diferite programe pe ghete Kangoo Jumps de catre prezenteri nationali si internationali printre care Kinga Sebestyén organizatoarea evenimentului cea care a adus Kangoo Jumps in Romania, Trainer si Mentor a sutelor de instructori din Lume .

Cine nu poate participa la clasele de Kangoo Jumps ori la evenimentul din 16 martie poate dona pentru ajutorarea micutilor bolnavi de cancer direct in conturile Asociatiei:

LEI: RO03BTRL04401205N75044XX

EUR: RO75BTRL04404205N75044XX

Online: https://asociatiamame.com/doneaza , mentionand „Kangoo Jumps for life 2019”

❤️In the past 11 years, in March, we have been helping children with cancer by organizing the Kangoo Jumps for Life charity event, for the benefit of the M.A.M.E. Association, in order to improve the treatment conditions of children with cancer. Join us this year. 👍 Find the Event Details on my Facebook page: 👍 Who can not participate in the Kangoo Jumps classes or at the March 16 event can donate to help cancer patients directly on the Association’s accounts: LEI: RO03BTRL04401205N75044XX EUR: RO75BTRL04404205N75044XX Online: https://asociatiamame.com/doneaza, mentioning „Kangoo Jumps for life 2019” _____________________________ #kingasebestyen #fatburningbykinga #kangoojumps #reboundboots #kangoo #kangoopower #kangoogirls #sportlife #healthylifestyle #bodytransformation #bodygoals #looseweight #health #injuryrecovery #surgeryrecovery #healthboost #fatburning

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen) on

Evenimentul va fi deschis de catre organizatoarea evenimentului Kinga Sebestyen  Distribuitor , CEO Romania , Bulgaria , Suedia , Serbia si de catre Maria Culescu, fondatorul si presedintele Asociatiei M.A.M.E., de partenerii evenimentului primarul localitatii Dumbravita, Malac Victor si de catre viceprimarul Miklós Árpád, urmand cu formatia de dansuri de societate, dansuri moderne si dansuri populare al Dumbravitei.

Peste 5000 de euro au fost donati de Kinga Sebestyen si pasionatii de Kangoo Jumps pentru copiii bolnavi de cancer

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu