Stiri externe

Vogue a dat lovitura! Kim si Kanye vand mai bine decat Beyonce si Michelle Obama!

Scris de Administrator

In ciuda numeroaselor controverse pe care le-a stranit, inclusiv a faptului ca mai multe staruri, printre care si Sarah Michelle Gellar, au declarat ca isi vor anula abonamentul la Vogue dupa ce Anna Wintour a acceptat sa ii puna pe Kim Kardashian si Kanye West pe coperta, revista se vinde ca painea calda!

kim-kanye-vogue1

Conform New York Post, numarul controversat din aprilie al revistei Vogue, pe a carui coperta se afla Kim Kardashian si Kanye West, s-a vandut deja in aproximativ 400.000 de exemplare, ceea ce este mult in comparatie cu numerele pe ale caror coperte s-au aflat Beyonce (355.000 de exemplare vandute) sau Michelle Obama (300.000 de exemplare vandute).

Cu toate astea, un reprezentant al Vogue a declarat ca politica revistei este de a nu comenta niciodata cifrele de vanzari.

Vanzarile sunt totusi neasteptat de mari, daca ar fi sa luam in calcul controversele pe care aceasta coperta le-a starnit, dar si reactiile dure ale celebritatilor cu privire la decizia Annei Wintour de a o pune pe Kim Kardashian pe coperta Vogue.

Spre exemplu, Sarah Michelle Gellar a amenintat, pe Twitter, ca isi va anula abonamentul la Vogue, tweet-ul ei fiind redistribuit de mai mult de 8.000 de ori si primind mai bine de 11.000 de like-uri.

De asemenea, pagina oficiala de Facebook a revistei Vogue a fost invadata cu sute de mesaje dezaprobatoare.

„Am terminat-ocu Vogue! Mi-am anulat abonamentul! Sunt satul pana peste cap de Kanye si Kim. Obisnuiati sa fiti o revista de high fashion, dar standardele voastre au fost grav compromise”, a scris cineva pe reteaua de socializare.

Intre timp, mesajul „Anna Wintour, e momentul sa te retragi!”, a strans mai bine de 100 de like-uri.

Nici webiste-ul revistei Vogue nu a fost scutit de mesaje dure din partea cititorilor.

„Mi-am cumparat intotdeauna revista Vogue, inca din parioada adolescentei si mereu am simtit ca ma pot baza pe voi in ceea ce priveste inspiratia si educatia la anumite nivele”, a scris cineva.

„Nu cumpar tabloide tocmai pentru ca nu apreciez oamenii cu moravuri indoielnice si fara vreun talent anume. Wow, RIP Vogue! Ultimul bastion al stilului a cazut astazi! Imi vei lipsi!”, a scris alta persoana.

Mai mult decat atat, unii cititori au insinuat chiar ca aceasta coperta este de fapt o gluma de 1 aprilie, dar singura care rade acum pare sa fie chiar Anna Wintour.

Anticipand in mod clar controversele pe care aceasta coperta le va starni, Anna Wintour a scris, in editorialul ei, urmatoarele: „Cat despre coperta, parerea mea este ca e atat fermecatoare, cat si sensibila, si a fost in totalitate ideea noastra. Poate ati citit faptul ca Kanye m-a implorat sa ii pun logodnica pe coperta Vogue, dar nu este deloc adevarat. Barfele poate ca vand, dar informatiile sunt complet false”.

Acum, ca au iesit la iveala impresionantele cifre de vanzari, gurile rele se intreaba daca nu cumva chiar Kim si Kanye cumpara mii si mii de reviste in incercarea de a salva aparentele…

Scrie un comentariu