Stiri Interne

Controversele de la concertul Bon Jovi de la Bucuresti

Scris de Ana Kozma

Bon Jovi a sustinut, duminica seara, un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti. Evenimentul s-a lasat insa cu o multime de controverse. Iata despre ce este vorba!

Controversele de la concertul Bon Jovi de la Bucuresti

Mai bine de 50.000 de oameni au participat duminica seara la concertul pe care celebrul rocker Bon Jovi l-a sustinut in Piata Constitutiei din Bucuresti. Desi are o cariera impresionanta si are milioane de fani pe intreg mapamondul, concertul lui Bon Jovi de la Bucuresti nu le-a lasat un gust prea placut tuturor celor prezenti.

Jon Bon Jovi arata incredibil la 54 de ani. FOTO la plaja

Nu putini au fost cei care au ales sa paraseasca locatia inca dinainte de terminarea concertului, declarandu-se dezamagiti de prestatia lui Bon Jovi. Au spus ca interpretarea a lasat de dorit, ca Bon Jovi nu a interpretat multe dintre hiturile sale si ca nici vocea, nici memoria, nu mai par a fi de partea artistului.

Chiar daca sunt fani Bon Jovi de multi ani, oameni din public au criticat sonorizarea evenimentului, dar si vocea artistului lor preferat, care ar fi fost pe langa ritm mare pare din concert.

Chiar Bon Jovi a spus, la finele concertului de la Bucuresti: „Imi cer iertare pentru ca nu am fost chiar pe ritm!”.

Iar controversele legate de concertul lui Bon Jovi la Bucuresti nu s-au oprit nici pe departe aici.

Foarte multi dintre spectatori au reclamat ca pe peluza Parlamentului erau sute de oameni cu masinile, care asistau gratuit la concert, chiar sub ochii jandarmilor.

Dupa cateva intrebari puse jandarmilor, oamenii au aflat ca cei aflati pe peluza nu ar fi fost altii decat angajatii Parlamentului, ceea ce a iscat o adevarata revolta pe social media.

 

View this post on Instagram

 

De la nunta verișoarei mele am aterizat direct la Bon Jovi pe care, după o așteptare de 8 ani, am reușit sa ii revăd live. Sa nu ma întrebați dacă am așteptat mai mult nunta sau concertul pentru ca s-ar putea sa se supere @oana_ionela_ungureanu dacă raspund🤣🤣 • La primul lor concert eram in clasa a 8-a, am venit pana la București parca prin magie, pentru ca încă nu-mi imaginez cum de m-au lăsat ai mei sa vin la 14 ani într-un oraș care pe atunci reprezenta o cu totul alta lume sa particip la un concert (glam)rock. Le sunt încă foarte recunoscătoare ca au făcut-o, pentru ca a fost cel mai frumos concert pe care l-am văzut vreodată și locul in care am simțit pentru prima data ce înseamnă sa fii solidar, sa canti împreuna cu alți 40.000 de oameni aceleași versuri. E un sentiment greu de descris celor care nu au avut ocazia sa-l simtă pe propria piele, care e piele de găina oricum. A fost spectaculos și sublim din multe puncte de vedere, iar dacă vor veni a treia oară ma voi duce și atunci. I mean it from all my heart, mergeți la concerte, there’s nothing like it! 🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻 • • • • ______________ #bonjovi #bonjoviconcert #thishouseisnotforsale #thishouseisnotforsaletour #glamrock #bucharest #romania #ig_bucharest #bucurestiulmeu #topromaniaphoto #romaniamagica #dreambig #behappy #concert #jonbonjovi #love #casapoporului #piataconstitutiei #amazing #bestoftheday #instagood #beautiful #concerttickets #bonjovitickets #livingonaprayer #rollercoaster #runaway #twistandshout #couplesgoals #happypeople

A post shared by Ana Cristina (@annacristina04_) on

Scrie un comentariu