Stiri Interne

Controversata Mihaela Radulescu – in chiloti, aplecata pe post de masa ori tavalindu-se in faina

Scris de Alexandru Manea

Mihaela Radulescu a invatat ca trebuie sa fii controversata ca sa mai fii interesanta in showbiz-ul romanesc. Astfel se face ca o tot vedem in ipostaze inedite, unele penibile, care ridica ratingul emisiunilor sau numarul de like-uri si comentarii pe Facebook.

mihaela-radulescu-controverse

Controversata Mihaela Radulescu – in chiloti, aplecata pe post de masa ori tavalindu-se in faina

Mihaela Radulescu a invatat ca trebuie sa fii controversata ca sa mai fii interesanta in showbiz-ul romanesc, in speta cel de tabloid.

Astfel se face ca, de la statutul de prezentatoare decenta, de acum cativa ani, de cand modera „Duminica in familie”, vedeta a ajuns acum sa apeleze la diverse metode de a soca si de a starni controverse, cu scopul de a creste ratingul show-ului „Romanii au talent” ori numarul de like-uri si de comentarii pe pagina ei de Facebook.

 

Cea mai noua isprava a Mihaelei si-a facut aparitia pe contul ei de socializare unde a fost postata o fotografie in care vedeta apare gatind omleta purtand doar un clip tip tanga si vazandu-i-se o parte din san, Mihaela tinand sa sublinieze ca a ajuns in aceasta ipostaza doar pentru si in fata iubitului ei, Felix si postand un text prin care incurajeaza femeile sa fie cat mai sexy si interesante in bucatarie pentru partenerii lor.

„Precizez, pentru aia mai subrezi la minte, ca aceasta omleta i-a fost dedicata barbatului meu, in bucataria lui, cand eram singuri acasa, fara copil. Si a fost un mic dejun… de 5 stele, ceea ce va doresc si voua, daca veti reusi vreodata sa renuntati la basmaua de pe creier”.

mihaela-felix-aniversare

Mihaela s-a aplecat si a devenit „masa” de o gustare pentru iubitul ei, Felix

mihaela-radulescu-felix-baumgartner-3

 

Vedeta, fara sutien in fata copiilor

mihaela-radulescu-sarut-romanii-au-talent

A sarutat pe buze un concurent de la Romanii au Talent

Scrie un comentariu