News Stiri Interne Vedete

Continua scandalul de la Eurovision! Zoli Toth ii raspunde lui Mihai Traistariu

Scris de Alexandru Manea

La aproape doua saptamani dupa finala Eurovision, scandalul continua! Mihai Traistariu tuna si fulgera si ameninta cu plangeri penale impotriva Televiziunii Romane, pe care o acuza de frauda. Insa in vizorul artistului au intrat si membrii juriului, cu totii reprezentanti ai Romaniei la concursul european in anii trecuti. Traistariu ii acuza ca l-au „sabotat din invidie”.

Mihai-Traistariu-Eurovision

Mihai Traistariu a pus tunurile pe membrii juriului Eurovision. Artistul i-a acuzat ca ar fi incercat sa-l dea la o parte din cauza invidiei. Mai exact, de teama ca ar fi putut obtine un loc mai bun pentru Romania decat au reusit ei.

 „Cred că o dovadă de caracter este și cum știi să pierzi pentru că cei care merg la competiție trebuie să învețe să participe, să concureze, și chiar să învețe să piardă și să și câștige, a spus artistul. Marele perdant mi se pare Vanotech, de pe locul 2. Când ești pe locul 5 nu poți să fii marele perdant. Juriul a dat note în așa fel încât el (n.r. Mihai Trăistrariu) să ajungă în finală fără votul publicului, iar acolo unde a spus că va avea sute de mii de votanți n-a fost să fie. Marele perdant mi se pare Vanotech, Florena. Ei mi se par perdanți, nu Trăistariu”, a declarat Zoli Toth despre acuzatiile lui Traistariu.

Zoli-Toth-in-concert

Anul acesta, din juriu au mai facut parte Cezar Ouatu, Randi si Horia Moculescu. Nimeni nu a vrut sa intre pana acum in disputa cu Traistariu. Zoli Toth il acuza insa ca nu da dovada de fair play, la fel ca ceilalti artisti din competitie.

„N-o să răspund niciodată la acuzații de pe Facebook. Dacă are cineva curaj să-mi spună ceva să-mi spună în față. Oameni din ăștia care-mi spun mie pe la spate și-mi transmit tot felul de mesaje mi se par mie oameni slabi. Dacă ai ceva să-mi spui vino și spune-mi în față. Niciunul n-a avut până acum curajul să-mi spună. M-au bârfit pe la spate. Mi se pare că sunt niște oameni slabi. Eu m-am uitat la ei în ochi când mi-am spus o părere”, a mai declarat Zoli pentru Libertatea.

mihai-traistariu-paradisio-videoclip-eurovision-2016

Competitia a fost castigata de Ovidiu Anton, care se pregateste intens pentru finala de la Stockholm. Intre timp, Mihai Traistariu continua acuzatiile pe Facebook.

„Florin Chilian m-ar fi trimis pe mine la Eurovision. Ce ma inversuneaza chestia asta! Cum naiba de am nimerit juriul ala format din fosti concurenti Eurovision? De ce sa mi se intample tocmai mie si tocmai anul asta, dupa ce am asteptat zece ani o piesa pe tiparul Eurovision? Of, cat ghinion pe capul meu! Mi-e ciuda de mor!„, a scris cantaretul pe Facebook in urma cu doar cateva ore.

Mihai Traistariu transmite si un „avertisment”. Spune ca nu se lasa si cauta deja linii melodice pentru finala din 2017, dar va reprezenta alta tara deoarece nu mai are incredere in muzicienii romani. „Pacat, Romania! Pe partea de Eurovision, m-ai pierdut definitiv!”, anunta cantaretul.

Scrie un comentariu