Stiri Interne

Barbatul care i-a frant inima lui Teo Trandafir vorbeste pentru prima data despre divortul de vedeta tv

Scris de Administrator

La mai bine de 1 an si jumatate de divortul fulgerator de Teo Trandafir, dupa o casnicie ce a doar doar sase luni, fostul rugbist Constantin Iosef upe tacerea si vorbeste despre motivele care au stat la baza despartirii lor.

teo-trandafir-constantin-iosef1

Constantin Iosef, cel ce i-a fost sot lui Teo Trandafir pret de doar o jumatate de an, a hotarat sa vorbeasca public despre acest episod din viata lui, dar si despre motivele divortului fulgerator de vedeta de televiziune. Acesta spune ca in spatele despartirii de Teo nu a stat nicidecum Manuela, femeia cu care se iubeste in prezent si care a fost de altfel si prima lui dragoste, ci caracterele lor toat opuse. Mai mult, lasa de inteles ca Teo a reusit sa revina in televiziune gratie mediatizarii divortului dintre ei.

Citeste si: Fostul sot al lui Teo se recasatoreste? Iata cu cine!

“In urma casatoriei amandoi am avut de castigat. Ea s-a intors in televiziune, asa cum si-a dorit, iar eu, datorita ei, am regasit- o, dupa 20 de ani, pe Manuela, marea mea dragoste. Este total fals ceea ce s-a insinuat, cum ca din cauza ei m-am despartit de Teo. Eu si Teo nu ne potriveam, eram total diferiti, ne certam de fiecare data cand ieseam in oras, pentru ca aveam perceptii diferite”, a declarat el pentru ziarul Libertatea.

Citeste si: Cum a pierdut fostul sot al lui Teo 200.000 de euro

In plus, Constantin Iosef a marturisit ca el si-a dorit sa anuleze nunta cu putin inainte ca ea sa se intample, dar a acceptat sa mearga mai departe din pricina presiunilor facute asupra lui.

“Mi-am dat seama de atunci că nu-i bine sa fac acest pas si, cu o saptamana inainte, am plecat de acasa. Pana la urma, am cedat si din cauza presiunilor care s-au facut asupra mea, dar si pentru ca am zis ca poate o sa ajungem sa ne cunoastem mai bine si o sa ne intelegem. Pot spune insa ca eu nu simt ca am fost insurat, nu consider ca aceea a fost o casatorie, eu nu eram acolo. Teo stia dinainte de nunta ca nimic nu era in regula”, a mai dezvaluit el.

Scrie un comentariu