Evenimente

Connect-R, DJ Sava, Raluka, Cargo si Lidia Buble, confirmati la Media Music Awards!

Scris de Administrator

Inca 5 artisti extrem de iubiti in Romania si-au confirmat prezenta la Media Music Awards, eveniment ce va avea loc pe data de 18 septembrie pe o scena impresionanta asezata in Piata Mare din Sibiu. Este vorba despre Connect-R, DJ Sava, Raluka, Cargo si Lidia Buble.

connect-r, dj wanda

Lista artistilor care vor canta la Media Music Awards devine mai bogata pe zi ce trece. Dupa Vunk, Akcent, Adda si Maximilian, Andra, Whats Up, Oana Radu si Fly Project, azi si-au anuntat participarea la gala muzicala de la Sibiu si Connect-R, DJ Sava, Raluka, Cargo si Lidia Buble.

lidia1

Acestia vor sustine cate un recital de neuitat in fata a peste 30.000 de oameni care vor umple pana la refuz Piata Mare din Sibiu in seara de 18 septembrie.

connectR1

Daca DJ Sava, Raluka si Connect-R sunt deja o prezenta obisnuita la Media Music Awards, pentru Cargo si Lidia Buble va fi pentru prima data cand vor participa la prestigioasa gala de premii de la Sibiu.

dj sava1

La Media Music Awards, castigatorii sunt decisi in functie de numarul de difuzari media din ultimele 12 luni, la radio, TV sau internet, pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest. Castigatorii sunt premiati astfel in mod transparent, difuzarile media reprezentand un real barometru al popularitatii lor si al pieselor lansate.

Dj-Sava-Raluka-MMA

Fans Like Award” este singura categorie de la Media Music Awards la care publicul poate vota, mai exact pe pagina https://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086.

afis-mma-2014

Media Music Awards 2014 va avea loc pe 18 septembrie, in Piata Mare din Sibiu. Peste 30.000 de oameni sunt asteptati sa ia parte la cea mai importanta gala de premii din industria muzicala romaneasca, singura la care publicul are intrare libera.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV.

Scrie un comentariu