Stiri Interne

Pentru prima oara, Connect-R isi prezinta mama la tv!

Scris de Administrator

Cu toatea ca fiecare editie a emisiunii „Next Star” de la Antena 1 este una plina de emotie, cea din seara asta va fi si mai plina de incarcatura emotionala. Asta deoarece juratii Lora, Pepe, Connect-R, Vasile Muraru si Maria Carneci au acceptat provocarea de a veni in platoul show-ului tv alaturi de cele mai importante femei din viata lor!

connectr-mama-next-star

Saptamana aceasta, campionul divertismentului, Dan Negru, i-a provocat pe cei cinci jurati ai indragitului show „Next Star” de la Antena 1, Lora, Pepe, Maria Carneci, Vasile Muraru si Connect-R sa vina in platou insotiti de cele mai importante femei din viata lor, iar surprizele nu au intarziat sa apara.

Prima care a pasit in platoul „Next Star” a fost Maria Carneci alaturi de nora sa, Ana Maria, insarcinata cu primul nepotel al artistei, careia Dan Negru i-a spus imediat „Nici nu-ti imaginezi cata bucuriei i-ai putut face. Ne toaca la cap pe toti in pauze cu nepotelul ei!”.

A urmat apoi Pepe alaturi de sotia lui, Raluca si minunea lor, micuta Maria!

In premiera la tv, Connect-R a venit la emisiune insotit nu de sotia lui si de fetita lor, ci de mama sa.

„E unul dintre cei doi super eroi ai mei. Regina vietii mele e aici, iar tata in culise!” a marturisit artistul.

De o mare surpriza a avut parte si Vasile Muraru, caruia Dan Negru i-a pregatit o inregistrare cu mama sa, tocmai de la Piatra Neamt, iar Lora a primit un buchet de flori pentru mama ei, care, din princina faptului ca abia a suferit o interventie chirurgicala, nu a putut veni alaturi de fiica sa.

„Ramaneti cu noi si cand ceva nu e in regula, va rog sa–i trageti de urechi!”, le-a indemnat Dan Negru pe invitatele editiei, carora le-a oferit si cate un buchet de flori.

Pepe nu a ratat ocazia pentru a-l mustra de Negru: „Bai, tu ai venit cu flori la fi-mea?”.

Intregul moment va putea fi urmarit in aceasta seara, de la 20:30, intr-un nou episod „Next Star”, la Antena 1.

Scrie un comentariu