Style Radar

Confortul sărbătorilor, reinventat de Tommy Hilfiger

Scris de Ana Kozma

În preajma sărbătorilor de iarnă, toți ne dăm peste cap să găsim cele mai bune idei de cadouri pentru cei dragi. Să fie ceva ce știm că își doreau de foarte mult timp să-și cumpere, să fie ceva cool pentru un nou început, să fie ceva practic, să fie ceva aliniat cu stilul de viață sustenabil, să fie perfect, să fie exact ceea ce își doreau. Cum ar fi dacă ai afla că acest cadou chiar există? Găsește-ți inspirația alături de Tommy Hilfiger.

Confortul sărbătorilor, reinventat de Tommy Hilfiger

Renunți la goana prin magazin și profiți din plin de faptul că acum Tommy Hilfiger este disponibil online și în România. Cu un click pe tommy.com ai acces la cadouri statement. Poți alege să fie și practic dacă decizi că un produs precum o jachetă lungă cu puf faux fur essential – este impermeabilă și are o căptușeală moale și confortabilă din puf – este un item perfect de pus sub brad.

Sau mergi pe varianta extra cool & fashionable și îți îndrepți atenția spre un pulover din lână și cașmir. Iar dacă te orientezi spre gama de căciuli, fulare și mânuși – unde poți să găsești produse sustenabile, realizate din bumbac organic – deja chiar nu ai cum să dai greș în alegerea cadoului.

Firește ai și opțiunea de a renunța la elementul surpriză și, alături de cei dragi, intrați împreună pe site și fiecare își alege ce își dorește.

Sau dacă vreți să vă bucurați de experiența offline dintr-un magazin Tommy Hilfiger, alegeți împreună care dintre cele 14 magazine Tommy Hilfiger vă este mai potrivit ca destinație și petreceți câteva ore în căutarea cadoului perfect. În cele din urmă, vei reuși să le faci celor dragi cadoul cel mai de preț – timpul petrecut împreună.

Descoperă întreaga Colecție Toamna Iarna 2021 TOMMY HILFIGER pe tommy.com sau în magazinele selecționate din România: București Mall – Vitan, Băneasa Shopping City, AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, Mega Mall București, Palas Iași, Iulius Town Timișoara, Iulius Mall Cluj – Napoca, City Park Mall Constanța, AFI Brașov și Promenada Mall Sibiu.

Tommy Jeans face echipă cu Vevo pentru campania „Less Buzz, More Music”

Scrie un comentariu