Stiri Interne

Conflict cu Antena 1? Dan Negru refuză să mai prezinte Next Star și Te pui cu blondele

Scris de Alexandru Manea

Dan Negru se află, se pare, în conflict cu Antena 1. Vedeta refuză să mai prezinte un nou sezon al emisiunilor Next Star și Te pui cu blondele, deși acestea au parte de audiențe foarte mari de fiecare dată. Iată ce se întâmplă!

Conflict cu Antena 1? Dan Negru refuză să mai prezinte Next Star și Te pui cu blondele

Dan Negru pare că își dorește o schimbare în viața profesională și nu i se permite acest lucru. Au apărut zvonuri că ar fi în conflict astfel cu Antena 1 întrucât refuză să mai prezinte un nou sezon al emisiunilor Next Star și Te pui cu blondele. Conform Click, noua grilă de programe nu mai include aceste producții, deși au parte de audiențe mari de fiecare dată când sunt difuzate.

Se pare că Negru vrea să aducă noi formate de divertisment, însă îi este impus să revină la Next Star și Te pui cu blondele, fiind deja rețete testate.

În plus, conform aceleiași surse, el are nemulțumiri și în ceea ce privește programul de Revelion cu care este de fiecare dată lider de audiență. Mai nou, vrea să renunțe la celebrul miment al probei cu măști.

Se pare că Negru ar fi curtat de ceva timp de Kanal D, patronii turci oferindu-i bugete mari pentru a realiza show-urile dorite.

Scrie un comentariu