Stiri Interne

Conflict Andreea Balan – George Burcea. Cine spune adevarul?

Scris de Ana Kozma

Dupa o buna perioada de speculatii ale presei pe acest subiect, Andreea Balan si George Burcea au hotarat sa vorbeasca public despre ceea ce se intampla intre ei in aceasta perioada. Iata ce spune fiecare dintre cei doi!

Conflict Andreea Balan – George Burcea. Cine spune adevarul?

Dupa aproape doua saptamani in care presa a speculat mult pe tema unui iminent divort intre Andreea Balan si George Burcea, iata ca cei doi au explicat public cum stau in realitate lucrurile. Fiecare dintre ei a spus varianta sa de poveste. Mai intai, Andreea Balan a connfirmat despartirea pe retelele de socializare.

Andreea Balan a spus ca lucrurile scrise in presa sunt adevarate. Le-a multumit fanilor pentru sustinere. A spus insa ca nu isi doreste sa vorbeasca mai mult pe aceasta tema. Asta din dorinta de a le proteja pe Ella si Clara, cele doua fetite pe care le are impreuna cu George Burcea.

Apoi, Andreea Balan a fost invitata in platoul emisiunii lui Dan Capatos de la Antena 1, acolo unde a detaliat si mai mult acest subiect. Artista a declarat ca este dureros ceea ce i se intampla. Ca a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a-si salva casnicia, insa acest lucru nu a fost posibil din pacate.

Mai mult decat atat, Andreea spune ca ar fi chiar dispusa sa il ierte pe George Burcea, atata vreme cat el ar redeveni barbatul de care s-a indragostit. Relatia lor s-a deteriorat incepand cu luna decembrie, atunci cand George i-a spus ca nu mai are sentimente pentru ea.

Andreea Balan spune ca George a fost invidios pe succesul ei, desi din punctul ei de vedere, ea nu a facut vreodata ceva care sa il faca sa se simta inferior. I-ar fi propus acestuia chiar si terapie de lucru, insa George ar fi refuzat.

Totodata, George Burcea a simtit sa faca la randul lui o serie de lamuriri. Iar asta prin intermediul unei postari pe Facebook. Nu putini au fost cei care au sesizat ca povestile lor difera pe alocuri. Iar oamenii s-au impartit in tabere. Unii sunt de parere ca Andreea Balan nu spune adevaraul. In vreme ce altii sunt siguri ca George este cel care minte.

Andreea Balan a confirmat despartirea! Ce spune despre divortul de George Burcea

Scrie un comentariu