Evenimente

VGeneration te VreA si iti lanseaza o provocare de zile mari cu un premiu pe masura!

Scris de Administrator

Incepand de astazi si pana pe 4 iulie, VGeneration te invita sa participi la un concurs extrem de interesant, in urma caruia te poti alege cu un premiu de senzatie! Iata despre ce este vorba.

Poster-A3-White

ReinVenteaza permanent regulile. Sunt Verticali, Virali si Vocali! Traiesc in mediul Virtual, dar isi arata Valoarea in mediul real. Sunt Vectori de imagine in cercul lor de prieteni. Sunt Voluntari si Vizionari. Viseaza la imposibil, apoi il transforma prin Vointa in posibil! Vor sa traiasca liberi si lipsiti de constrangeri. Vara nu dorm pentru ca pleaca in Vacanta in Vama! Toti acesti oameni fac parte din GeneratiaV!

Intra pe pagina de Facebook VGeneration, descarca posterul „Tune Your Shoes” din acest link si personalizeaza-ti Virtual o pereche de pantofi, conform Viziunii tale despre GeneratiaV.

Poster-A3

Trimite posterul creeat pe adresa contest@vgeneration.ro si ai sansa sa castigi o tinuta din magazinul VGeneration! Concursul Va avea loc in perioada 23 iunie – 4 iulie.

Magazinul VGeneration revolutioneaza stilul urban printr-o selectie atractiva de produse Vans, Puma, Adidas, Freddy, Converse si Reef.

Deschiderea magazinului aflat la intersectia dintre Calea Mosilor si strada Mihai Eminescu va avea loc pe 27 iunie, ora 11.00, iar cei prezenti vor beneficia de preturi special. In plus, il vor putea urmari pe Francezu’ in plin act creativ, in timp ce va „tuna” o pereche de pantofi.

Scrie un comentariu