Concursuri News

ADPM Concurs! Castiga un set cu produsele cosmetice preferate de Kate Moss si Eva Longoria!

Scris de Christian Stan

Agentia de Presa Mondena reia seria concursurilor dedicate fanilor sai de pe Facebook! Saptamana aceasta dam startul unui concursa fulger ce are ca premiu un set de produse cosmetice exclusiviste Mario Badescu, preferate de marile vedete de la Hollywood! Iata ce trebuie sa faceti pentru a le castiga!

Mario Badescu este unul dintre cei mai renumiti specialisti in domeniul tenului, iar produsele sale cosmetice sunt folosite astazi de cele mai faimoase vedete de la Hollywood.

Fiind atat chimist cat si cosmetician, el a avut o abordare unica in ceea ce priveste ingrijirea tenului, luand in considerare atat partea chimica, complexitatile pielii, cat si increderea si satisfactia pe care le poti avea in urma unui ten sanatos, curat si radiant.

Salonul Mario Badescu a fost deschis la New York, in 1967, unde Mario a inceput sa dezvolte gama proprie de produse cosmetice naturale.

Nu a trecut mult timp pana cand rezultatele produselor si tratamentelor cosmetice au avut un real succes pentru elita New York-ului si pentru celebritati de la Hollywood precum Oprah, Martha Steward, Cher, Jeniffer Aniston, Kate Moss, Eva Longoria, Natalie Portman, Sharon Stone, Sarah Jessica Parker si multi altii.

Incearca si tu produsele Mario Badescu pentru a te simti cu adevarat aparte!

Adpm.ro si Carespot te premiaza cu un pachet de produse Mario Badescu ce contine Hydrating Hand Cream, Summer Shine Body Lotion si Aha Botanical Body Soap.

Regulament:

– trebuie sa va numarati printre fanii Paginii Oficiale de Facebook Facebook ADPM.ro (http://www.facebook.com/ADPM.ro). Daca nu ati dat inca Like, puteti sa faceti acest lucru aici.

– postati pe Wall-ul Paginii noastre de Facebook fotografia cu cele trei produse Mario Badescu, de mai sus avdna atasat mesajul „Vreau sa castig produsele cosmetice Mario Badescu!” 

– incercati sa obtineti apoi, cat mai multe like-uri la acest post, de la prietenii din lista voastra de Facebook!

– concursul se desfasoara pana pe 22 august, castigatorul urmand a fi anuntat pe 23 august;

-castiga persoana care obtine cele mai multe like-uri la acest concurs;

Succes!

Scrie un comentariu