ADPM Beauty

CONCURS! Castiga un tratament HYDRAFACIAL la NOBLEZZA!

Scris de Alexandru Manea

De Ziua Femeii au ocazia sa castigi o sedinta de HYDRAFACIAL, cel mai nou tratament de curatare si reintinerire a tenului, folosit de marile vedete de la Hollywood.

POST FACEBOOK CONCURS

Intra pe pagina noastra de Facebook (aici) si lasa-ne un comentariu in care ne spui cum ti-ai dori sa fii rasfatata de Ziua Femeii?

Cel mai interesant raspuns va fi premiat cu o sedinta Hydrafacial de 90 de euro, la Noblezza!

Succes!

Adelina-Pestritu-Noblezza

HydraFacial reprezinta cea mai recenta si avansata tehnologie de curatare faciala si regenerare a pielii. Este singurul echipament de hidrodermoabraziune care combina simultan curatarea, exfolierea, extractia, hidratarea si protectia oferita de antioxidanti, rezultand o piele mai curata, mai frumoasa, fara disconfort si timp de recuperare.

Cu ajutorul aparatului HydraFacial se elimina liniile fine, porii mariti si congestionati, se trateaza tenul acneic, hiperpigmentatia si petele generate de inaintarea in varsta.

Gabriela-Cristea-Noblezza

In plus, terapia LED Light de la HydraFacial imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii si ajuta la reducerea liniilor fine si a ridurilor, inlatura hiperpigmentarea si alte semne de imbatranire.

HydraFacial este destinata tuturor tipurilor de ten, oricarei varste.

Scrie un comentariu