Stiri Interne

Concurentii de la Supermodels by Catalin Botezatu! Iata ce baieti s-au prezentat la casting

Scris de Alexandru Manea

Blonzi, bruneti, cu muschi sau trasi ca prin inel, cu totii au luat cu asalt locatiile unde s-au realizat preselectiile pentru cel mai nou reality show al lui Catalin Botezatu. Ei sunt concurentii de Supermodels by Catalin Botezatu, show-ul ce va fi difuzat de Kanal D incepand cu 7 februarie.

concurent-supermodels-catalin-botezatu

In toamna anului trecut, sute de tineri s-au prezentat la preselectiile pentru noul reality-show de la Kanal D realizat de Catalin Botezatu.

catalin-botezatu-casting catalin-botezatu-casting-4 Supermodels by Catalin Botezatu

 

Blonzi, bruneti, cu muschi sau trasi ca prin inel, cu totii au luat cu asalt locatiile unde designerul a realizat castingul.

concurent-supermodels-catalin-botezatu-1 concurent-supermodels-catalin-botezatu-2 concurent-supermodels-catalin-botezatu-3 concurent-supermodels-catalin-botezatu-4 concurent-supermodels-catalin-botezatu-5 concurent-supermodels-catalin-botezatu-6 concurent-supermodels-catalin-botezatu-7 concurent-supermodels-catalin-botezatu-8 concurent-supermodels-catalin-botezatu-9 concurent-supermodels-catalin-botezatu-10 concurent-supermodels-catalin-botezatu-11 concurent-supermodels-catalin-botezatu-12 concurent-supermodels-catalin-botezatu-13 concurent-supermodels-catalin-botezatu-14 concurent-supermodels-catalin-botezatu-15 concurent-supermodels-catalin-botezatu-16 concurent-supermodels-catalin-botezatu-17 concurent-supermodels-catalin-botezatu-18 concurent-supermodels-catalin-botezatu-19 concurent-supermodels-catalin-botezatu-20

 

Pe 7 februarie, cand va fi difuzat primul episod, vom vedea care dintre ei a reusit sa treaca etapa preselectiilor si sa fie acceptat in noua productie care se anunta a fi spectaculoasa.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu