Stiri Interne

Concurentii de la Exatlon au devenit manechini pentru Adina Buzatu

Scris de Alexandru Manea

Iulian Pitea si Ciprian Silasi, concurenti la Exatlon, reality show-ul concurs de la Kanal D, au devenit manechini pentru Adina Buzatu! Iata cum arata acum imbacati la patru ace!

Concurentii de la Exatlon au devenit manechini pentru Adina Buzatu

Iulian Pitea si Ciprian Silasi au devenit manechini pentru Adina Buzatu. Cei doi fosti concurenti de la Exatlon au realizat o sedinta foto maraton, in care au schimbat 100 de tinute.

Adina Buzatu isi relanseaza site-ul www.adinabuzatu.ro cu o sedinta foto surpriza. Stilista isi prezinta ideile vestimentare cu ajutorul modelelor Iulian Pitea si Ciprian Silasi, doi fosti concurenti de la Exatlon. Cunoscuti publicului pentru prestatia lor din show-ul tv filmat in Republica Dominicana, Pitea si Silasi s-au conformat viziunii fotografului Marius Baragan si cerintelor Adinei Buzatu.

“I-am ales pe Iulian Pitea si Ciprian Silasi pentru ca ii cunosc, am lucrat cu ei si, normal, pentru ca arata bine. Sunt tonici si pozitivi si se inteleg perfect unul cu altul, iar asta conteaza la filmari.

Iulian Pitea imi amintea de Richard Gere, in tinerete, asa ca i-am gandit tinute in stil gentlemen. El a pozat in tinute casual-elegant.

Pentru Ciprian Silasi am mers pe stilul office. Asa il vad, purtand vestimentatii office si de ceremonie potrivite unui business man.

Sedinta foto a fost combinata, foto-video, si a durat 14 ore. Un maraton de imbracat, pozat, filmat si din nou schimbat la care ei au rezistat cu brio.


Pentru Iulian Pitea a fost prima experienta ca model, asa ca au existat unele emotii. Dar cum la filmari, la noi, se rade mult si atmosfera este degajata a scapat rapid de trac.

Nici nu prea era timp pentru emotii, au schimbat 100 de tinute fiecare. S-a lucrat in ritm alert, specific mie, cand nu erau pozati erau filmati, iar ei au rezistat.

Mi se pare interesant sa iau un personaj si sa il transform, ajutata de vestimentatie, pana il duc la celalalt pol. Daca este ceea ce trebuie, tinuta este aleasa si potrivita corect, efectul e uluitor si intelegi de ce „haina conteaza”! Asa ca, dupa ce i-ati vazut pe Iulian Pitea si Ciprian Silasi la tv, la bustul gol, acum vii prezint imbacati la patru ace!”, a declarat Adina Buzatu.

Ce a facut Adina Buzatu la Silhouette pentru a avea tenul intinerit de sarbatori

1 comentariu

Scrie un comentariu