Stiri Interne

Concurenții Asia Express 2021. Unde se va filma!

Scris de Ana Kozma

Bucurie pentru fanii Asia Express. Filmările pentru sezonul cu numărul 4 al îndrăgitului show de la Antena 1 vor începe în curând. Iată cine sunt concurenții de la Asia Express 2021 și unde se va filma de această dată!

Concurenții Asia Express 2021. Unde se va filma!

Se pregătește un nou sezon al emisiunii Asia Express de la Antena 1, spre bucuria fanilor acestui reality show. Conform ziarului Click!, de această dată filmările vor avea loc în Rusia, Turcia și Georgia. Destinații spre care concurenții ar urma să plece chiar în zilele următoare.

Printre concurenți ar urma să se regăsească și Alexandra Ungureanu, câștigătoarea celui mai recent sezon Bravo, ai stil! Celebrities. Artista ar urma să plece în această aventură alături de mama ei, lucru pe care și l-a dorit enorm. Mama Alexandrei se numește Anca și este de profesie profesor.

Celor două li s-ar alătura Cuza și Emi Popescu de la Noaptea Târziu. Asta în timp ce colegul lor, Cucu, se află la Survivor România, în echipa Faimoșilor.

Se pare că prezentatori în acest nou sezon vor fi Răzvan Fodor și Oase, întrucât Gina Pistol este încă în concediu de maternitate.

Ce vedete participă la Asia Express 2021

Scrie un comentariu