Stiri Interne

Concurentele „Supermodels by Catalin Botezatu”! Ele s-au prezentat la casting!

Scris de Alexandru Manea

Noul show „Supermodels by Catalin Botezatu” va debuta la Kanal D in seara de 7 februarie. Primul casting a avut loc in toamna anului trecut. Iata ce tinere s-au prezentat la preselectii.

catalin-botezatu-casting

Catalin Botezatu a organizat, in toamna anului trecut, castingul pentru noul sau reality show de la Kanal D, „Supermodels by Catalin Botezatu”.

Spre deosebire de emisiunile sale precedente, de aceasta data intra in competitie atat fete, cat si baieti. Cunoscand abilitatea designerului de a le lansa in modelling, la preselectii s-au prezentat sute de tinere, din toata tara.

Iata cateva dintre acestea, fotografiate si prezentate, inaintea primei emisiuni, de WOWbiz.ro.

concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-1 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-2 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-3 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-4 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-5 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-6 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-7 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-8 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-10 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-11 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-12 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-13 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-14 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-15 concurente-supermodels-by-catalin-botezatu-16

Noul reality show „Supermodels by Catalin Botezatu” va avea premiera pe 7 februarie, la Kanal D, urmand sa fie difuzat in fiecare seara de sambata si duminica, de la 21.30.

Un fost condamnat pentru trafic de droguri, la casting

Catalin Botezatu a avut surpriza ca la castingul pentru „Supermodels” sa se prezinte si un tanar de 23 de ani care a fost arestat pentru ca facea parte dintr-o retea de trafic international de droguri. Conform Libertatea, acesta, impreuna cu un prieten, transporta canabis din Spania in Romania si il vindea pe piata consumatorilor din Craiova.

catalin-botezatu-casting-4 concurent-supermodels-traficant

Alexandru, pe numele lui, nu si-a ascuns trecutul, odata ajuns la casting, si a declarat: “In prima saptamana de arest, nici nu realizam ca ma aflu acolo. Dupa ce mi s-a spus ca risc de la 10 la 20 de ani de inchisoare, am inceput sa inteleg… mi-am dat seama unde sunt, ce-am facut, simteam remuscarile, incepea sa ma afecteze…”.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu