Stiri externe

Scandalos! Conchita Wurst topless pe coperta revistei Rolling Stone! FOTO

Scris de Administrator

Conchita Wurst face ce face si reuseste sa ramana in centrul atentiei, chiar si la mai bine de un an dupa ce a socat pe scena Eurovision si a plecat acasa cu mult ravnitul trofeu. Mai nou, „femeia cu barba” a renuntat la inhibitii si a pozat topless pe coperta revistei Rolling Stone.

conchita-wurst-topless

Conchita Wurst topless! A trecut mai bine de 1 an de la momentul in care a socat o lume intreaga aparand pe scena Eurovision in rochie de seara, cu barba si o voce care impresioneaza. A starnit numeroase controverse, castigand chiar marea finala a concursului. Timpul a trecut si iata ca „femeia cu barba” reuseste sa ramana in continuare in atentia publicului si sa socheze cu fiecare ocazie.

conchita-wurst-topless1

Mai nou, Conchita Wurst a acceptat provocarea de a poza topless pe coperta prestigioasei reviste Rolling Stone.

conchita-wurst-topless2

Cunoscuta pentru ca nu ii este teama sa sparga barierele atunci cand vine vorba despre sexualitate si exprimare, publicatia a numit materialul: „Risca! Conchita traieste diferenta!”

conchita-wurst-topless3

Cochita Wurst a descris aceasta oportunitate ca fiind ceva care o onoreaza si spune ca desi comunitatea LGBT a inceput sa fie acceptata in societate, mai e totusi cale lunga de batut pana la toleranta si acceptare in adevaratul sens al cuvantului.

1 comentariu

Scrie un comentariu