Stiri externe

Pe urmele lui Lady Gaga, Miley Cyrus si Kylie Minogue! Conchita Wurst a facut furori in clubul G-A-Y din Londra!

Scris de Christian Stan

Viata Conchitei Wurst a luat o intorsatura radicala dupa ce aceasta a castigat Eurovisionul la inceputul lunii mai. Dupa aparitii in show-uri de televiziune faimoase si dupa o prezenta la amfAR Gala de la Cannes, Conchita a fost invitata sa concerteze sambata seara pe scena unui faimos club londonez, acolo unde au urcat in trecut si Lady Gaga, Miley Cyrus sau Kylie Minogue.

conchita-4

conchita6

Imbracata intr-un body si purtand in picioare o pereche de pantofi galben electric, Conchita Wurst a sustinut sambata seara un recital pe scena celebrului club londonez G-A-Y, in fata a peste 3000 de persoane. Prezenta Conchitei la Londra are loc la doar cateva zile dupa aparitia ei de la amfAR Gala de la Cannes si dupa ce s-a aflat ca aceasta va canta in deschiderea lui Lady Gaga la cateva dintre concertele pe care artista le va sustine in Europa in aceasta toamna.

conchita-graham

Conchita, alaturi de Graham Norton

Conchita a fost prezentata de celebrul realizator de emisiuni Graham Norton, artista fiind invitata lui Graham intr-unul dintre show-urile sale. Atunci, Conchita a dezvaluit ca a primit flori de la Elton John si ca pana si Cher a felicitat-o printr-un post pe Twitter.

“Nu ma voi multumi cu atat. Planurile mele sunt mari, o sa castig un Grammy intr-o zi si ma voi concentra sa scot un album cu piese foarte bune”, a mai declarat “femeia cu barba” de la Eurovision. Chiar daca nu va ajunge sa castige un Grammy, Conchita se va imbogati in urma castigarii Eurovisionului, specialistii britanici estimand ca aceasta va castiga o avere de 30 de milioane de dolari.

Scrie un comentariu